Кристен не се притеснява от голотата и близостта с режисьорите

7975
Кристен не се притеснява от голотата и близостта с режисьорите

Кристен Стюарт признава, че й харесва да има близки отношения с всички режисьори на филмите, в които участва, и че това е жизненоважно на представянето й.

22-годишната актриса, която изневери на Робърт Патинсън с режисьора на „Снежанка и ловецът” – Рупърт Сандърс, разказва, че изиграването на дадена роля зависи много от взаимоотношенията й с кукловода на продукцията, предаде Контактмюзик.

Роб и Кристен отново са под един покрив

Робърт Патинсън се оказа доста благороден човек. Актьорът успя да прости изневярата на своята дългогодишна приятелка Кристен Стюарт, а ...

Ако нямаш добра комуникация с някой актьор, разчиташ на режисьора. Ако и с него стоят нещата по същия начин, ти остава само добрата роля”.

„Опитвам да не се фиксирам върху това, защото ако нещо дори малко се обърка, аз си мисля: „Тръгвай си веднага”, но това би съсипало всичко”.

Според слуховете звездата от „Здрач” се е сдобрила с Робърт, след като новините за нейната „моментна недискретност с женения 41-годишен режисьор станаха ясни, за което тя съжалява и отчита като грешка.

Кристен също така заяви в скорошно интервю, че е била много развълнувала за секс сцените в „Оn the Road” по адаптация на Джак Керуак, и че изобщо не се е притеснявала от това да се покаже гола.

Мила Кунис има най-голям шанс за ролята в "Петдесет нюанса сиво"

Слуховете за актьорите, които ще се превъплътят в главните роли в екранизацията на бестселъра „50 нюанса сиво”, са разнород...

„Обичам да имам прогрес, да предизвиквам себе си. Наистина исках да направя секс сцените – докато си напълно откровен и честен, няма от какво да се срамуваш”.

Редактор: Стефани Калчева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com