Лайза Минели се завръща на малкия екран

6246
Лайза Минели се завръща на малкия екран

Актрисата и певица Лайза Минели се завръща на телевизионния екран. Звездата ще участва в един епизод на шоу "Смаш" на Ен Би Си, който ще бъде излъчен през пролетта на 2013-та.

Сериите на шоуто разказват за живота зад кадър на писатели, продуценти и актьори, които работят върху създаването на мюзикъл за Мерилин Монро, който ще бъде представен на Бродуей, предаде БГНЕС. Като гост Лайза ще изпълни няколко песни с една от основните актриси на шоуто.

Робърт Грийнблат, президентът на Ен Би Си ентъртейнмънт, заяви по този повод: "Лайза Минели има уникален принос на Бродуей. Така че какво по-добро от това да използваме нейния талант в шоу, което описва света, който Лайза омайва от десетилетия?"

Лайза, дъщерята на режисьора Винсенте Минели и холивудската легенда Джуди Гарланд, е една от малкото звезди, печелили "Оскар","Еми","Грами" и Тони". Филмовата й кариера западна през последните няколко години, но звездата твърди, че все още изпитва истинско удоволствие от излизането на сцената както и преди 40 години.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com