Лейди Гага се събра с гаджето си

4350
Лейди Гага се събра с гаджето си

Скандалната изпълнителка Лейди Гага, която в момента е погълната от амбициозното си световно турне Born This Way, се е събрала отново с гаджето си Тейлър Кини, предаде FemaleFirst.co.uk.

Преди около два месеца стана ясно, че двамата са взели решението да сложат край на връзката си, тъй като програмата на Гага е прекалено натоварена и в нея определено има място само за музиката.

Елтън Джон загрижен за здравето на Гага

Сър Елтън Джон е страшно притеснен, че натовареният график на Лейди Гага ще съсипе здравето й, тъй като певицата не си взима нито ден п...

Дори Елтън Джон сподели, че е силно притеснен за здравето на провокативната изпълнителка, защото работи прекалено много и не се храни достатъчно. Изглежда Гага е тръгнала по стъпките на барбадоската красавица Риана, която не е подела световно турне, но пък вече бе вкарвана няколко пъти в болница заради преумора и дехидратация.

Тези дни обаче 30-годишният актьор от "Дневниците на вампира” се присъедини към Лейди Гага, която в момента се намира в азиатската част от турнето си, докато изнасяше концерти в Тайланд. След това той продължи с нея и за Сингапур.

"Определено изглеждаха сякаш отново са заедно – държаха се за ръце и се държаха любвеобилно”, сподели източник пред сп. Us Weekly:

Друг вътрешен източник потвърди, че двойката отново е заедно и се опитва да запази любовните си отношения въпреки натоварения график на музикалната звезда. "Ще се опитат да се справят с откачения график. Гага осъзна, че той й липсва.”

Гага чупи рекорди

Лейди Гага счупи нов рекорд. Тя стана първият потребител на Twitter с 25 милиона последователи.  По-рано Гага постави рекорди за 10, 15...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com