Лекари карали Нана да направи аборт, била болна от варицела

33080
Лекари карали Нана да направи аборт, била болна от варицела

ТВ водещата Нана Гладуиш била посъветвана да направи аборт, докато била бременна със сина си, защото по това време била болна от варицела. 

„Цялата ми бременност беше голям страх. Някои лекари дори ми предлагаха да направя аборт и да бъда на чисто. Ако се бях съгласила, нямаше да имам сина си сега такъв, какъвто е“, сподели Нана пред Нова телевизия. 

Водещата Нана помага на жени с рак на гърдата

„Предпочитам да казвам, че съм в ремисия, не здрава. За тези от нас, които са чули диагнозата рак, това остава за цял живот. Став...

Водещата, която пребори диагнозата "рак на гърдата" вече била правила аборт веднъж, когато лекарите установили, че плода няма сърдечна дейност. 

„Когато ми сложиха упойката, съм говорила тотални глупости преди това. Все пак не е много приятно да искаш да родиш дете и да ти се случи такова нещо. Явно съм била бясна през този етап от живота си и ми е проличало“, спомня си Нана. 

Днес момченцето е навсякъде с родителите си. Нана не се отделя от детето си дори и когато отива в Израел, за да се подложи на химиотерапия. 

„Той непрекъснато е с нас, не съм се притеснявала да ме гледа в това състояние. Взехме го, защото нямаше кой да го гледа, а и искахме да сме заедно всички“, признава Нана. 

Раждането във вода не е препоръчително

Оказва се, че водните раждания могат да бъдат опасни и дори смъртоносни както за родилката, така и за детето й, твърдят американски лек...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com