Лео иска близнаците му да са зодия скорпион

22576
Лео иска близнаците му да са зодия скорпион

Тежък ремонт очаква Лео Бианки цяло лято. Кулинарят стяга апартамент в Драгалевци в очакване на близнаците си Николо и Матия.

С половинката му Лучия ще наредят детска стая в началото на септември, месец преди термина й. ”Много искам да се появят в края на октомври и да са Скорпиони. Тази зодия бележи страхотни хора”, сподели пред „Монитор” бъдещият татко. Той си заплюл апартамент в полите на Витоша в близост до училище и детска ясла.

Повечето родители не говорят за секс с децата си

68% от родителите в САЩ не отварят темата за секса с децата си, признавайки, че им е твърде неудобно да обсъждат подобни неща с тях, со...

Привеждането му в обитаем вид е поверил на стабилни майстори. „Аз съм скаран със строителството. Един пирон не мога да забия. Всичко е в ръцете на бригадата”, каза Бианки. ”След 10 дни тръгвам на турне с много български изпълнители - Лора Караджова, Криско, Играта. Лучия я командировам след 15 дни при майка й в Италия. Отсега обаче ми мърмори, че не обикаляме по магазините за памперси и биберони.”

Лео имал предложения наследниците му да се родят в САЩ и да са американски граждани, но той отказал. Бебетата са заченати в Ел Ей и Ню Йорк, но таткото държи те да проплачат на родна земя и да са българи. „Аз съм си отдавна тукашен!”, отсече той.

„Е, как така! Бебенцата, като дойдат, тогава ще е сложно. Аз мълчах до третия месец, но ето че всички разбраха. Ние сме в ръцете на Господ”, казва Лео.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com