Линда Еванджелиста е в съдебен дуел с Франсоа Пино

13492
Линда Еванджелиста е в съдебен дуел с Франсоа Пино
Супермоделът и милиардерът водят съдебна битка за издръжката на сина им

Супермоделът Линда Еванджелиста и френският магнат Франсоа-Анри Пино водят съдебна битка в Ню Йорк за издръжката на сина им, съобщи Асошиейтед прес, цитирано от dariknews.bg.

Жената с едно от най-известните лица в света и бившият й приятел се изправиха един срещу друг в манхатънски съд за бракоразводни дела. Еванджелиста иска Пино да изплаща скромните за един месец 46 000 долара издръжка за петгодишният им син Огъстин. Бившата манекенка настоява, че се нуждае от сумата, за да плаща за въоръжена охрана и за постоянна бавачка на детето.

Допреди няколко месеца Линда Eванджелиста пазеше в тайна бащата на детето си. Преди няколко месеца обаче супермоделът подаде иск в съда в “Манхатън“ в Ню Йорк. Според запознати със случая, това се оказва най-голямата издръжка, искана за отглеждането на дете. Освен парите, Линда Еванджелиста настоява на сина й да бъде купена и къща, еквивалентна на тази за 13 милиона долара, която вече е осигурена за дъщерята на Пино и Салма Хайек - 4-годишната Валентина, в Калифорния.

Еванджелиста и милиардерът Пино бяха двойка за няколко месеца в края на 2005 г. и началото на 2006 г. Сега той е щастливо женен за актрисата Салма Хайек.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com