Лорин Хил влиза в затвора

7388
Лорин Хил влиза в затвора

Лорин Хил ще влезе в затвора за три месеца заради укриване на данъци.

37-годишната бивша певица от групата "Фюджийс" заяви пред съда в Нюарк, щата Ню Джърси, че ще трябва да прекара три месеца под домашен арест и девет месеца под контролирана свобода, макар адвокатът й да заяви по време на съдебното заседание, че тя е успяла да върне над 970 000 долара от дълга си.

Лорин, която миналата година се призна за виновна по три точки за укриване на данъци, тъй като не платила на хазната 1,8 милиона долара от заработеното от нея между 2005 и 2007 г., поиска снизхождение заради шестте си деца и благотворителните си ангажименти. Тя твърди, че винаги е смятала да плати, но не можела да се върне към музиката, за да спечели пари заради семейството си.

"Трябваше да спечеля пари, за да мога да платя данъците си, без да правя компромис със здравето и щастието на децата ми", заяви Лорин. Тя трябва да влезе в затвора на 8 юли, но все още не е ясно къде ще излежи присъдата си. Певицата публикува съобщение в съда, в което сравни положението си с робство.

"Бях поставена в система, чиято природа не познавах...Дете съм на бивши роби. Озовах се в икономическа парадигма и тя ми беше наложена. Продадох 50 милиона копия..., сега съм тук и плащам данъчен дълг. Ако това не е свързано с робство, не знам какво е", категорична е Лорин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com