Мадона вдигна скандал на пушачи в Сантяго

16695
Мадона вдигна скандал на пушачи в Сантяго

Кралицата на поп музиката Мадона стреснала малка тълпа от чилийци, допусната да гледа как проверява апаратурата си на националния стадион в Сантяго преди концерта, като ги заплашила, че ако пушат цигари, тя няма да пее, предаде "Холивуд рипортър".

Първо голямата бяла шапка на материалното момиче предизвикала хилеж сред зрителите. Изведнъж кралицата на попа прекратила по средата изпълнението си на "Human Nature". И атакувала:

"Тук има хора, които пушат в момента. Няма да пушите. Ако пушите цигари, аз няма да правя шоу. Вас не ви е грижа за мен, тогава и аз не се интересувам от вас. Става ли? Готови ли сте да играете тази игра? Изобщо не се шегувам. Не мога да пея от пушека", скара се звездта.

След гневната си тирада тя се обърнала към испаноговорящата си публика с "Entiendes?"(т.е. разбрахте ли - бел. ред.), предаде БГНЕС. И продължила:

"Гледате ме право в очите и си пушите цигарите, все едно съм някаква шибана идиотка", след което напуснала с гръм и трясък сцената. Въпреки заканите - концертът се състоя.

Не е за първи път Мадона да се конфронтира с публиката си по време на турнето MDNA. В Маями, например, накара феновете си да я чакат 3 часа, докато най-накрая се появи на сцената.

Редактор: Д. Симова

Camp Sessions пред Actualno: Обещаваме страхотно посрещане на Края на света

Кои са Camp Sessions и какво подготвят те за феновете на хип-хоп музиката в България по случай Края на света? Actualno.com се срещна с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com