Мадона завела по-младата си свекърва на ваканция във Франция

9546
Мадона завела по-младата си свекърва на ваканция във Франция

Поп звездата Мадона платила на майката на актуалния си приятел, френския танцьор Брахим Зайбат, за да е с тях по време на ваканцията им.

Групата е отседнала в "Отел дьо Кап" край Антиб, на Френската ривиера. Патрисия Видал, която е със седем години по-млада от Мадона, оставила малкия си апартамент в Масрилия за една седмица, за да опознае приятелката на сина си. Поп звездата поканила и всички братовчеди на Брахим, в резултат на което ще трябва да плати 100 000 паунда за едноседмичната ваканция.

"Сега Брахим живее в Ню Йорк, така че му е приятно да види майка си и братовчедите си. Те ще си почиват с четирите деца на Мадона", разкри запознат източник пред таблоида "Сън", цитирано от БГНЕС. Дъщерята на поп дивата Лурдес изпитвала влечение към един от братовчедите на Брахим, разкрива още източникът.

Най-голямото дете на певицата, което работи по гардероба за турнето й, е само с осем години по-малко от приятеля й. Мадона има и син Роко от бившия си съпруг Гай Ричи и две осиновени деца Дейвид и Мърси.

Редактор: Калина Здравкова

Руснаци: Мадона, не нацели мястото

Няколко руски активисти заведоха дело за 10 милиона долара срещу Мадона, като заявиха, че са били обидени от подкрепата на поп дивата...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com