Майли с роля в „Двама мъже и половина”

19519
Майли с роля в „Двама мъже и половина”

Майли Сайръс се уреди с роля в телевизионен сериал. Младата актриса и певица ще се появи в „Двама мъже и половина”, съобщава Mtv. Преди време се носеха слухове, че може да видим сгодената 19-годишна Майли редом до Аштън, но чак сега информацията бе потвърдена.

Майли ще влезе в ролята на Миси – стара семейна приятелка на Уолдън (Аштън Кътчър), която идва на гости за седмица и започва любовна авантюра с Джейк (Ангъс Джонс), когато той се прибира от армията”, твърди съобщение на Cbs – телевизията, по която се излъчва комедийната поредица.

Майли Сайръс напълно мина към блондинките

Певицата, актриса и идол на тийнейджърите Майли Сайръс явно е решила да зарадва своя годеник Лиъм Хемсуърт и заложи на русата коса. Бр...

Появата и с роля в „Двама мъже и половина” ще даде на Сайръс първата по-зряла роля, тъй като младата звезда стана популярна в Disney channel.

Ангъс Джонс останал доста изненадан от включването на тийн звездата в сериала, но все пак е доволен от решението на продуцентите:

Честно, те никога не ми казват какво ще се случва в шоуто. Но ако това е истина, ще бъде готино. Срещал съм я няколко пъти преди това и ще бъде забавно да работим заедно”, споделя звездата.

Новият сезон на шоуто ще започне на 27 септември.

Лиам Хемсуърт: Майли е перфектната жена

Актьорът Лиам Хемсуърт, който се снима в "Игрите на глада", смята, че годеницата му Майли Сайръс е съвършената жена за него. Австралие...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com