Мария Илиева и Мина Кайе с кауза срещу рака

27834
Мария Илиева и Мина Кайе с кауза срещу рака

Мина Кайе и Мария Илиева – дамите, които стоят зад авангардния бранд Maria Queen Maria, станаха част от кампания в Европейската имунизационна седмица, насочена към борбата с рака на маточната шийка.

Както моделите, под които се подписват, така и подкрепата им е нестандартна – MQM предостави няколко тоалета на Поли Генова за сетовете в предстоящия видеоклип на най-новата й песен – „За нас“. Поли споделя, че за нея хората са забравили какво е да има мащабни епидемии, отнемали живота на милиони души, когато не е имало никакви ваксини. Това е една от причините „За нас“ да бъде в подкрепа на поставянето на ваксини против коварната болест.

Мария Илиева в хип-хоп проект с KNAS и Bacardy

Изпълнителят на Стерео стая KNAS и шведският рапър Bacardy се събират в България за нов проект – хип-хоп сингъла Wanna Be The Be...

„Превенцията на рака е един от подходите за лечение на коварния бич и аз се радвам, че с Мария сме съпричастни към каузата, и то с нещо, което правим много добре“, сподели Мина Кайе. „Винаги откликваме на приятели и познати с идеята, че бизнесът не е само комерс – трябва да има и доза социална активност, за да прехвърлиш усилията си и към нещо благородно – не бива да забравяме тази част от живота“ допълни още Мина.

"За нас"

В създаването на музикалната творба участват едни от най-добрите професионалисти в България - композитор е Магомед Алиев-Мага, Драго Шолев е режисьор на видеото, зад камерата застава Ненад Бороевич, текстът е дело на сценаристката Теодора Пиперевска, а продуцент на албума е „Бон-Бон-Мюзик“. В песента участват LaTiDa. Сценарият на клипа включва и каскади, които са поверени във вещите ръце на Елица Ръжева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com