Мария Илиева ще пее с Криско

49845
Мария Илиева ще пее с Криско

Поп дивата Мария Илиева е специален гост в парчето на Криско за участие в музикалното състезание „Зелената песен на България“ по инициатива на N-JOY, Z-Rock, Jazz FM заедно с Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“. Това издаде хитовият изпълнител броени дни преди голямата премиера на 10 септември 2013 г. на песните в конкурса. Парчето, което Криско е подготвил е първата в неговата кариера балада и е със заглавие „Няма к‘во да стане“.

Криско беше избран да се включи в „Зелената песен на България“ от слушателите на радио N-JOY. Към първата му балада вече има и заснет видеоклип, който феновете ще могат да видят следващата седмица. Изпълнителят на тоталните хитове „Министърът на веселието“, „не дължа нищо“, „Почивни дни“ и други, разказа, че досега не е експериментирал в тази посока и му е много интересно как ще се приеме първото му бавно парче.

Мария Илиева с концерт на Bedroom Beach

Поп кралицата, която за втори път ще бъде съдия в новия сезон на музикалното реалити X Factor ще излезе утре на сцената на Bedroom Bea...

За съвместната си работа с Мария Илиева, Криско издаде, че феновете могат да очакват още много общи проекти.

Освен Криско в музикалното състезание „Зелената песен на България“ ще участват Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. Те ще представят новите си парчета след седмица, а на грандиозен финал през декември едно от тях ще се превърне в „Зелената песен на България“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com