Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович идват в България

64099
Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович идват в България
Снимка: Getty Images / Guliver

Три от най-известните холивудски актриси е твърде вероятно да пристигнат у нас за снимките на нов екшън филм. Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович са почти сигурните звезди, които ще вземат участие в новата кинопродукция - The ExpendaBelles.

Продуцентът на лентата Ави Лърнър съобщи, че възнамерява да осъществи снимките на новия си филм в България. Идеята дошла след успеха на първите две части от Непобедимите, продуцирани и осъществени от Millennium Films също на родна територия.

След 20 години Мерил Стрийп и Робърт де Ниро отново заедно

Холивудските звезди Мерил Стрийп и Робърт де Ниро ще играят главните роли във филма "Хубава къща", по едноименния роман на американскат...

В продължение на месеци не се споменаваха конкретни актьорски имена, но сега Ави Лърнър разкри, че ако всичко протече по план, към женския вариант на "Непобедимите” ще се присъединят именно носителката на “Оскар” Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович.

За момента информацията за бъдещия проект е оскъдна, но е изненада присъствието на Стрийп в подобен екшън филм.

Участието на Диас и Йовович не изненадва толкова феновете. Мила вече има изграден образ на екшън звезда със зомби поредицата „Заразно зло", а Камерън има опит в жанра с ролята си в екшън комедията ‚Ангелите на Чарли".

По думите на Лърнър действието на The ExpendaBelles ще се развива в Бруней, където няколко жени са принудени да се борят срещу богат и могъщ престъпен бос.

Лънър е категоричен, че женската версия на „Непобедимите" по нищо няма да отстъпва на хита на Силвестър Сталоун. „Ще има не по-малко битки, специални ефекти и каскади", твърди продуцентът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com