Мика Стоичкова става звезда в сериала на Любен Дилов

35632
Мика Стоичкова става звезда в сериала на Любен Дилов

Дъщерята на Камата Мика Стоичкова става звезда в новия сериал на Любен Дилов-син по TV7, който ще излезе тази есен. Работното заглавие на лентата е "Осем дни в седмицата".

В сериала ще видим много светски лица като гост-звезди, които ще играят себе си. Така освен Мика Стоичкова в "Осем дни в седмицата" ще видим Валя Войкова и Уляна Чан. Любимата на Андрей Арнаудов - Надя Иванова от "Елит", ще играе трофейна съпруга на един от главните герои. Лентата ще има и риалити елементи - в нея ще се видят хора, които не подозират, че участват. Сюжетът се върти около противопоставянето на две конкурентни и враждуващи медийни групи - телевизии. Любен Дилов-син е основен сценарист и креативен продуцент, а Dream Team като изпълнителни продуценти, съобщава "Стандарт".

Лили от Биг Брадър играе в сериал с Калин Врачански

Лиляна Ангелова, известна от Биг Брадър е решила да става актриса. Тя се е снимала в пилотния епизод на нов български сериал. На този е...

TV7 залага в есенната си програма още един нов сериал, който е поверен на Влади Въргала. Очаква се той да се казва "Шменти Капели: Легендата". Владислав Карамфилов ще е продуцент, режисьор, сценарист на лентата, а вероятно в някакъв момент и ще се появи появи и с роля. Сюжетът на сериала ще се върти около образи, които ще показват българските абсурди в три епохи - царска България, комунистическа България и България на прехода. В героите зрителите ще могат да припознаят много известни исторически личности като Тодор Живков например.

Медията планира и Сезон 2 на "Дървото на живота". Снимките на лентата започват до няколко дни. Действието обаче се пренася в 1918-1925-а. Ще бъде много различен от сезон 1 и като динамика, и като сюжетни линии, и доста по-кървав.

Бестселърът на българския Дан Браун - автора Димитър Недков, ще оживее на филмова лента до края на тази година. Проектът по култовата четирилогия "Знакът на българина" ще бъде излъчен по TV7 вероятно около Рождество Христово. Според запознати зрелищните снимки на политико-историческия трилър вече са започнали в покрайнините на София. Зрителите ще проследят шифъра на тайните общества от богомилите до наши дни и събирането на трите части на най-важния символ за човечеството - Знака на българина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com