Млада булка - нов късмет

9804
Млада булка - нов късмет

Нещо ми стана навик напоследък да започвам със стари вицове. Та ето го поредният:

60-годишен татко се жени за 20-годишна девойка, а синът му вика: „Ти си луд бре, тате! Помисли си – като станеш на 80, тя ще е на 40! При което таткото помисля малко и отсича „Абе, прав си, сине, ама не се безпокой. Тя като стане на 40, аз ще си взема друга на 20!

Та за мен това е наистина виц (въпреки че, кой знае, още не съм на осемдесет), но не и за Хю Хефнър. Който, за да отпразнува наскоро 86-я си рожден ден, приюти отново 26 годишното зайче Кристъл Харис.

За тези, които не си спомнят – почти година назад, 25-годишното тогава зайче внезапно напусна Хю само четири дни преди насрочената им сватба. Ако се вярва на медиите, причината за раздялата бе забежка на булката със сина на телевизионната звезда доктор Phil McGraw. В интерес на истината, Кристал веднага отрече слуха, заявявайки, че нежностите, които двамата били изловени да си разменят, са само приятелски. Което, според мен, си е чиста истина – в края на краищата за какво са семейните приятели, ако не помогнат при нужда? А нужда изглежда е имало – поне според споделеното от Кристал, че сексуалната мощ на Хю се изчерпвала точно за 3 секунди, което собственикът на прочутата Playboy Mansion побърза да обяви за най-гнусна клевета и разказа как още от първата нощ той, Кристал и още едно зайче си правели страхотна тройка!

Впрочем, Хю се показа ларж и остави на булката-беглец годежния пръстен на стойност 90,000 долара, който тя побърза да продаде.

Но, както се казва в поговорката – всичко е добре, щом завършва добре.

И в края на краищата истинската любов победи! Всепоглъщатата, чистосърдечна, по-искрена от всичко друго на света любов се оказа по-силна от времето!

ЛЕЛЕ! Ама как само го написах, а? Ще взема и аз самият да си повярвам!

Всъщност след раздялата Кристъл се пробва в различни области. Опита да пробие в музиката и като реалити телевизионна звезда. Но скоро с изненада разбра, че богаташите от Силиконовата долина може и да са забогатели от силикона, но той не бил точно нейният тип силикон.

А и ако само знаете какво е за една жена да живее с най-обикновен милиардер, след като е свикнала да харчи паричките на цял мултимилиадер! Не е живот, а мъка!

Но както вече казах, всичко е добре, когато завършва добре. Сигурен съм, че Кристъл занапред ще бъде много по-внимателна при срещите си с приятелите.

Поне докато адвокатите не прочетат завещанието.

Редактор: Генко Велев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com