Моника Белучи даде първото си интервю за българска медия

20500
Моника Белучи даде първото си интервю за българска медия

Моника Белучи е жената, която всеки мъж би искал да притежава. Актрисата допусна екипа на “НепознатиТЕ”, за да даде първото си интервю пред българска медия на журналиста Георги Тошев и да разкаже за личните си и професионални предизвикателства през годините.

Срещата на екипа на предаването с Моника бе по повод участието на актрисата във филма на Кустурица "Любов и война".

Моника Белучи обърка Сърбия и Република Сръбска

Италианската актриса Моника Белучи направи сериозен гаф, който може сериозно да обиди Босна и Херцеговина. Това стана по време на предс...

Тошев и магнетичната актриса се срещат в хола на Емир Кустурица в къщата му в Кустендорф. Операторът Румен Василев следва Белучи и на срещата й с бъдещите кинорежисьори, дори и на частната вечеря, която премиерът на Сърбия дава в нейна чест.

"Идеята да направя интервю с нея се роди преди години. Дори помолих актьорa Христо Живков, с който Белучи си партнира във филма "Страстите Христови", да ни свърже. Не се получи, защото графикът й е строго разграфен, а след раждането на двете си дъщери, тя рязко намали медийните си изяви", разказа Тошев.

"Тя наистина е много, много красива. Говори с тялото си. Изглежда изключително и няма грам поза в нея. В предварителния ни разговор призна колко е впечатлена от българските актьори Христо Живков и Христо Шопов, с които снима във филма на Мел Гибсън. И още каза, че перфектната си фигура поддържа с проверена от нея диета - паста, паста и само паста, но винаги и само със зеленчуци, никога с месо или риба", каза още Тошев.

И Белучи/Касел се спасяват от Франция

След като името на Жерар Депардийо бе свързвано с гражданство в поне четири държави, сега още двама супер известни французи са решили д...

Във филма на Георги Тошев "Загадката Белучи", който ще бъде излъчен на 17 март, от 12.30 ч. по bTV, ще научим и защо семейството е толкова важно за актрисата днес, през какво е минала преди да получи статута на световна филмова икона и защо понякога красотата пречи на таланта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com