Ms. Dynamite ще взриви Spirit of Burgas

12342
Ms. Dynamite ще взриви Spirit of Burgas

Експлозията Ms. Dynamite ще взриви тазгодишния SPIRIT of Burgas на 3 август, дъбстеп легендата Caspa ще излезе след Busta Rhymes, а Fedde le Grand ще се присъедени към Mark Knight на Solar Dance Arena, съобщиха организаторите на летния музикален фестивал.

Ms. Dynamite стартира музикалната си кариера с името Lady Dynamite. Нейният глас за първи път прозвучава в ъндерграунд трака "Booo!", който буквално се изтърква от въртене по всички лондонски ъндерграунд радия. По-късно Ричард Форбс a.k.a. DJ Sticky я открива и така Ms. Dynamite става официален член на великобританската гараж вълна So Solid Crew. През 2002 г. издава своя дебютен албум A Little Deeper, който моментално изстрелва хитовете "It Takes More" и "Dy-na-mi-tee". Вторият й албум Judgement Days достига до № 25 в британската сингъл класация. След множество ко-проекти, между които жестокия хит с Katy B "Lights On", Ms. Dynamite зарадва всички свои фенове с трети албум, чийто сингъл "Neva Soft" не оставя никого неподвижен! Тракове от него ще можем да изтанцуваме на 3 август, с крака заровени в топлия пясък и на броени метри от любимото море.

Сцена BraZZoBraZZie ще вдъхнови гостите на Spirit of Burgas

Сцената BraZZoBraZZie на тазгодишния фестивал SPIRIT of Burgas ще предложи на развълнуваните си гости тридневен празник за ушите, очите...

В последния ден на фестивала, веднага след Korn, на главната сцена ще излезе Caspa – едно от имената в дъбстепа, които утвърдиха този стил и го превърнаха в истинска сензация сред меломаните. Съвсем скоро българските фенове станаха свидетели на This is Dubstep, а на 3 август ще имат удоволствието да се насладят на класическия звук на Caspa, който е сред водещите имена в едноименните компилации. Той е един от синонимите на ъндърграунд дъбстепа, листът му с участия е завиден и върпреки факта, че едва ли има място на света, където да не е бил канен, успява да намери време и за редовните си участия в легендарния Fabric. Caspa е един от англичаните, които, стъпвайки на гериджа и дръм енд бейса, започват да продуцират и създават дъбстеп и правят истинска революция в електронната денс музика. Заедно с другото величие в този стил Rusko, е смятан за един от основателите му и е едно от най-скъпоплатените имена в жанра.

На 4-ти август Solar Dance Arena ще събере на една сцена безспорно най-любимите в момента диджеи на родните фенове на електронната музика. Към по-рано обявения Mark Knight ще се присъедини холандският му колега Fedde Le Grand. Задължително всяка тяхна самостоятелна визита в България се определя като легендарна, но в тандем парти настроението, което създават е трудно за описание. Доказаха го с участието си на миналогодишното издание на Solar Summer Festival, където показаха, че няма граница на емоцията и настроението, която не могат да достигнат.

Редактор: Десислава Симова

Busta Rhymes и Tinie Tempah откриват Spirit of Burgas

Busta Rhymes, един от най-емблематичните и скандални артисти на американската рап и хип-хоп сцена, и Tinie Tempah, най-популярният англ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com