Най-добрите цитати на Джак Никълсън

8125
Най-добрите цитати на Джак Никълсън
Снимка: Getty Images / Guliver

Джак Никълсън е един от любимите ни актьори. Ролите му през годините са изключителни и трудно можем да определим любима, която да застане над останалите. Неговата неподражаема харизма, чар и дух му отреждат челно място в сърцата на феновете на киното в целия свят. В тази статия сме извадили няколко негови цитата, които със сигурност ще ви направят впечатление. Те са част от селекцията на сайта Wealth Gorilla. 

Джак Никълсън е американски актьор и режисьор, който е играл повече от 60 години. Той е най-известен с участията си в много известни и популярни филми.

1. „Аз съм актьор, за когото казаха, че е набръчкан и оплешивява и всичко останало, когато бях в началото на 30-те. Повечето хора, които писаха това, бяха по-млади от мен, а сега са плешиви и набръчкани. " 

2. „С други думи, не бих искал да бъда актьор, ако можех да бъда само истински. Обичам да се развихрям, поведенчески и е лудост да мисля за каквато и да е форма, в която това е само един начин. " 

3. "Това е леко разтягане на въображението, но повечето хора си приличат по повечето начини, така че никога не съм имал проблеми с идентифицирането с героя, който играя." 

4. "С моите слънчеви очила съм Джак Никълсън. Без тях съм дебел и на 60 години. " 

5. „Звездата на снимачната площадка е като бомба със закъснител. Тази бомба трябва да бъде обезвредена, за да могат хората да се приближат без страх. " 

Най-добрите цитати на Джулия Робъртс

Джулия Робъртс е изключителна актриса и личност, която има специално място в нашите сърца. Разбира се, винаги ще я помним в ролята ѝ от...

6. „Никога не бих се оплакал от живота си, въпреки че наистина бих искал да си имам партньор.“ 

7. „Има период точно преди да започнете филм, когато започнете да мислите, не знам какво по света ще правя. Тази свобода е плаващо безпокойство. В моя случай обаче това приключва до обяда на първия ден на снимането. “ 

8. „Аз съм добър приятел.“ 

9. „Не е като да съм гладен за компания - имам няколко много добри приятелки - но има само определен брой случаи, когато една жена иска да те види и никога да не излиза на вечеря.“

10. "Когато участвам във филм, където чувствам, че женската роля е по-интересна, обикновено започвам да мисля за Спенсър Трейси и Фред Астер. Те изглеждат най-изчистените актьори, когато работят с жени. " 

Цитати от Принс, които да повдигнат настроението ни

Принс Роджърс Нелсън, по-известен просто като Принс, беше емблематичен певец, автор на песни и изпълнител. Някои от най-известните хито...

11. „Имаше моменти в живота ми, когато се чувствах странно неустоим за жените. Сега не съм в това състояние и това ме натъжава. " 

12. „Средната знаменитост среща за една година десет пъти повече хора, колкото обикновеният човек среща през целия си живот.“ 

13. „Играех тенис с години. Но не можеш да се усъвършенстваш в тениса, след като навършиш 50 години. Играеш до 40 и изведнъж си играч по двойки. " 

14. „Не мисля, че много хора разбират много добре свободното време и значението, което то играе в живота ни.“ 

15. „Ако получите импулс в дадена сцена, колкото и грешен да изглежда, следвайте импулса. Може да е нещо и ако не – втори дубъл!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com