Наоми Кембъл се върна на подиума, дефилира за Версаче

22550
Наоми Кембъл се върна на подиума, дефилира за Версаче

43-годишната супермоделка Наоми Кембъл направи изненадващо завръщане на модния подиум снощи, след като се появи в ревю на Версаче.

Кембъл откри шоуто на модната марка в рамките на Седмицата на модата в Париж. Тя се качи на модния подиум за първи път, откакто беше нападната и обрана на парижка улица миналия декември.

Наоми Кембъл празнува рожден ден в Ибиса

Британският топ модел Наоми Кембъл ще отпразнува рождения си ден в Ибиса. Красавицата планира да впише и това парти в историята, като ...

Неподвластната на времето красавица събра вниманието на зрителите с късата си черна рокля, разкриваща дългите й крака, и отдаде емоционална почит на покойния дизайнер Джани Версаче, брат на настоящата творческа директорка на модната марка Донатела Версаче.

"Много съм щастлива, че съм тук, в Париж, тази вечер, за да дефилирам за Донатела. Познаваме се повече от 25 години. Веднага се почувствах част от семейството, всички бяха толкова топли и отзивчиви. Разбира се, там беше Джани. Освен че е един от най-вдъхновяващите и уважавани дизайнери на всички времена, той беше като брат за мен..., винаги на място в добри и лоши времена, споменът за него никога няма да угасне. Така че може да се каже, че това е емоционална вечер за мен. Страхотна привилегия е да бъда тук", сподели Наоми.

Манекенката, която не беше дефилирала за Версаче от 15 години, беше посрещната с овации от изненаданите почитатели на модата след излизането си на подиума. "Започнах тази колекция Atelier Versace с мечтата за идеалната естетика на черно-бялата ера. Исках да направя нещо ново и си представих секси и изискана жена със силно излъчване. Само истинска икона като Наоми Кембъл можеше да открие това шоу", заяви Донатела Версаче.

Ума Търман, Ема Робъртс и Закари Кинто бяха сред звездите, които наблюдаваха дефилето на Наоми от първия ред.

Модна агенция търси момичета анорексички

Шведска агенция за манекени търси нови момичета край болница, където се лекуват хора болни от анорексия и от други смущения в храносмил...

Вижте снимки от ревюто тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com