Naughty Boy в Син Сити този петък

53094
Naughty Boy в Син Сити този петък

За първи път в България и на Балканите по покана на най-големия супер модерен и луксозен софийски клуб – SIN CITY на 11 октомври, петък ще имаме удоволствието и късмета да чуем Naughty Boy и неговите хитове.

Всеки докоснал се поне веднъж до неговата музика няма как да не остане възхитен и да не продължи да го слуша. Дори само при първото споменаване за неговото гостуване в SIN CITY, интересът на ценителите на добрата и качествена музика „подпали” телефоните на клуба. Много хора от седмици са в очакване на датата 11 октомври и техният любимец. Самият той ще кацне на летище София заедно с екип от 10 човека по обяд, след което го очакват срещи, интервюта, разходка из София, а вечерта сцената на SIN CITY и хилядите фенове.

Ретро парти от MAX&Co

В стила на легендарното десетилетие на 50-те, MAX&Co. посрещна клиенти и специални гости на марката в бутика на бул. „Витоша...

Naughty Boy нахлува с ” гръм и трясък” в средите на музикалната сцена през 2009 г. с хит сингъла „Diamond Rings" на Emeli Sande. Амбициозният, млад и изключително продуктивен британски текстописец, продуцент и музикант не оставя нещата до тук, а продължава с „Wiley" и „Never Be Your woman" (2010). Надарен с невероятната дарба да прави хит след хит, той прави записи за UK рапърите Chipmunk и Wiley, както и за Emeli Sande. Naughty Boy и Sande, с която сформират много силен екип и истинско партньорство продължават работата си заедно и успехът става техен верен спътник. През 2011 и 2012 г. талантливият музикант работи върху записите за Leona Lewis, JLS, Cheryl Cole, Jennifer Hudson, Alesha Dixon и Tinie Tempah. Следват съвместни проекти с Alesha Dixon, JLS, Lily Allen, Alexandra Burke и Jennifer Hudson. Той също така прави записи за Professor Green, Cheryl Cole и Tinie Tempah. Khan пише и за Leona Lewis през 2012 г., също така е сценарист и продуцент на "When It Hurts" на Glassheart. Работи върху записи за Rihanna, Fantasia Burrino и копродукцията "Лудите неща" с Will.I.Am за Cheryl Cole.

През 2013 г., Naughty Boy подготвя дебютния си албум – Hotel Cabana. Албумът е с изпълнители и световно известни имена като Emeli Sande, Ed Sheeran, Gabrielle и много други. Той е предшестван с излизането на един от десетте най-добри сингълa “Wonder" (с участието на Sande) и хит номер едно „La La La" с участието на Sam Smith, който не спира да оглавява европейските класации и е един от най-слушаните сингли в България. Новият му хит – „Lifted” – отново с успешното сътрудничество на Emeli Sande, е един от най-силните хитове през последните месеци на 2013 година и е в топ десет на Обединеното кралство. Самият дебютен албум „Hotel Cabana” достигна номер две в Обединеното кралство, което е безспорен успех и признание за творчеството на Naughty Boy.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com