Николета напусна "Къртицата", Радина влиза при любовта си Донков

11009
Николета напусна "Къртицата", Радина влиза при любовта си Донков

Николета Лозанова напусна "Къртицата", като предпочете да се прибере при семейството си. Въпреки това, плеймейтката направи жест и реши да участва в Битката "Камъните падат".

Николета Лозанова напуска "Къртицата"?

Николета Лозанова възнамерява да напусне КЪРТИЦАТА. Това стана ясно от послание, поместено в в Дневника й. В него тя признава, че иска ...

Разбира се, искам да им помогна, все пак сме един отбор, обяви тя на живо от Пещерата.

На нейно място ще дойде любовта на Деян Донков и те най-сетне ще се видят след дълга раздяла, пише "Монитор".

Кърджилова влиза в риалитито с изричното съгласие на bTV, за чийто сериал „Фамилията” играе тя. Участието на Радина в „Къртицата” ще бъде епизодично, тъй като я чакат не само снимки в сай-фай сагата, но и репетиции в Театъра на армията.

В Битката "Камъните падат" участниците трябваше да преминат през сложно трасе - дребни камъчета, карантия, басейн с олио, ров с кал и вода, огнен тунел, големи речни камъни, змии и влечуги.

Рут и Жени се обединиха срещу Николета Лозанова

Огромното напрежение се отразява на Жени, въпреки че получи най-прекрасния подарък – среща със сина си Георги. През последните ...

Заселниците бяха разделени в два отбора - на звезди и редови граждани.

Те преодоляха различните препятствия, като трябваше да пренесат общо 620 кг. Всеки Участник сам преценяваше максималната тежест, която може да носи.

Манекенката Кристина Несторова изненада всички - тя пренесе 35 кг, а от мъжете в отбора на гражданската квота се отличи Любо със своя резултат - 75 кг.

Групата пренесе общо 673 кг, с което постигна огромна победа и добави към бюджета си 12 хил. лв.

Наложи се лекарски екип да влезе в Пещерата, за да окаже помощ на Миглена, която се почувства зле след "Камъните падат".

Михаил напусна “Къртицата”, Жени заживя със семейството

Вчера бе изгонен първият участник в "Къртицата" - Михаил, а Жени Калканджиева бе изолирана от групата и заживя с новите си съквартирант...

Според някои от участниците младата дизайнерка е надценила възможностите си и е пренесла по-голяма тежест, отколкото може да понесе физически. Лекарите са на мнение, че това е по-скоро психически срив.

Миглена вече е по-добре и дори се върна в Пещерата, за да успокои майка си от ефира. Тя обясни, че вътрешно и за миг не се е чувствала зле, но тялото й инстиктивно започнало да трепери, заради което се наложи и лекарска намеса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com