Няма надежда за Том Сайзмор, семейството му обмисля най-тежкото решение

14898
Няма надежда за Том Сайзмор, семейството му обмисля най-тежкото решение
Снимка: Getty Images

Семейството на актьора Том Сайзмор трябва да вземе изключително тежкото решение дали да "сложи край на живота му". Припомняме, че на 18 февруари той припадна в дома си в Лос Анджелис. След като бе откаран в болница, стана ясно, че причината за състоянието му е мозъчна аневризма. Оттогава актьорът е в кома, а лекарите поддържат живота му посредством специализирана техника.

Според официално изявление от мениджъра на Том Сайзмор - Чарлз Лаго, което той пусна в понеделник, "лекарите са уведомили семейството на актьора, че няма никаква надежда за състоянието му и са препоръчали изключване на системите. В момента семейството му обмисля какво да предприеме." Очаква се в сряда да има официално съобщение по случая.

Том Сайзмор е в болница в критично състояние

Актьорът Том Сайзмор е откаран в болница в критично състояние, след като е открит в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис. Според CNN ак...

"Молим за дискретност и спокойствие към семейството на актьора в тези тежки за тях времена. Те искат да благодарят на всички за стотиците съобщения с подкрепа и молитви, които са получили след инцидента.", завършва Лаго.

Том Сайзмор е известен с ролите си на лоши момчета. Славата му изгрява през 90-те години с филми като "Истински романс" и "Родени убийци". Големия си пробив прави с ролята си във филма на Стивън Спилбърг от 1998 г. "Спасяването на редник Райън". През годините Сайзмор работи с режисьорите Майкъл Ман, Мартин Скорсезе, Питър Хаймс, Карл Франклин, Оливър Стоун, Ридли Скот, Майкъл Бей и др.

Извън киното Том Сайзмор има проблеми със закона. Той е осъден за домашно насилие над приятелката си през 2003 г. През 2017 г. признава вината си по две обвинения в домашно насилие, след като месеци по-рано е арестуван по подозрение за насилие над тогавашната си партньорка.

Сайзмор има проблеми и с наркотиците. През 2005 г. е осъден на няколко месеца затвор, след като е уличен в опит за фалшифициране на тест за наркотици. През 2007 г. е аресуван за притежание на метамфетамин, а през 2019 г. - за притежание на "различни незаконни субстанции". Сайзмор говори публично за проблемите си с наркотичните вещества и се появява в няколко тематични телевизионни предавания, като "Celebrity Rehab with Dr. Drew" и "Dr. Phil", пише Variety.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Plus-size модел стана Мис Алабама и отприщи вълна от подигравки (ВИДЕО)

Без капка грим: Момиче от "Ергенът" изуми всички със СНИМКАТА си

Кои са новите участници в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

Д-р Неделя Щонова със специален повод за празнуване (СНИМКА)

Спортна легенда влиза в "Островът на 100-те гривни"? (ВИДЕО)

Чувствам се страхотно: Дебора от Стара Загора с нова промяна (СНИМКИ)

Какво направи с косата си? Риана с кардинална промяна (СНИМКИ)

Добрият пример: Торино и Пашата оставят "Отпечатъци" с творчеството си (ВИДЕО+СНИМКИ)

Щерката на Наталия Гуркова е станала голяма красавица (СНИМКА)

Кола блъсна попфолк певица. Ето какво се е случило

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com