"Оскарите" не вълнуваха обикновените хора, братът на Рамбо ги наруга

10012
"Оскарите" не вълнуваха обикновените хора, братът на Рамбо ги наруга
Снимка: Getty Images / Guliver

Зрителската аудитория, следяща церемонията по връчването на наградите "Оскар", е тази година е била на най-ниското ниво за последните осем години.

Според изнесените данни от ABC на церемонията в неделя, където триумфираха журналистическата драма "Спотлайт" и "Завръщането", пред екраните са били 34.3 млн. зрители. Въпреки хумора на водещия Крис Рок и щекотливата тема за равнопоставеността на тъмнокожите актьори бе отбелязан сериозен спад в гледаемостта на церемонията.

Леонардо Ди Каприо най-после взе "Оскар"

Цял свят тръпнеше в очакване на връчването на 88-ите награди Оскар. Церемонията започна в 3:30 ч. сутринта наше време. Водещ на събитие...

Миналата година церемонията бе гледана от 37.3 млн. души. Тогава водещ бе Нийл Патрик Харис. За последните 15 години рекорден брой зрители пред малкия екран събра церемонията по връчването на оскарите, водена от Елън Де Дженерис, през 2014 г. Това бе годината, когато триумфира филмът "Дванайсет години в робство".

Междувременно братът на Силвестър Сталоун Франк, прие много лошо факта, че брат му се размина с "Оскар" и на негово място наградата за поддържаща роля взе британецът Марк Райлънс. 69-годишният актьор беше сочен за фаворит за "Оскар" за най-добра поддържаща роля във филма "Крийд: Легендата за Роки Балбоа". В крайна сметка обаче статуетката взе британецът Марк Райлънс за ролята си на руски агент във филма на Стивън Спилбърг "Мостът на шпионите".

"Академията трябва да се засрами. Ясно като бял ден е, че Слай спечели. Марк кой? Tова са пълните глупости на Холивуд", бесня Франк Сталоун в Twitter. "Моят брат създаде две американски икони за 40 години - боксьорът Роки и бившия командос Рамбо. "Ако бях на мястото на Марк /Райлънс/ щях да се срамувам", избухна 65-годишният актьор и музикант Франк Сталоун.

Самият Слай с достойнство прие загубата на престижната статуетка, която всички очакваха да получи. Той постна в Instagram своя снимка от "Оскар"-ите, на която в смокинг с победно стиснат юмрук и намигащ с око той казва само, че я посвещава "на всеки истински Роки на този свят" с пожелание да следва мечтите си. След това той оправдава потопа от гневни и нецензурни изказвания на брат си в социалните мрежи. "Много съм щастлив. Разберете, че брат ми е много ...хм, емоционален, тъй като е много грижовен и иска най-доброто за мен".

Вече няма да има благодарствени речи на "Оскарите"

Безкрайните благодарности, с които кинаджиите изпълват речите си при приемането на „Оскар”, остават в миналото, пише &bdq...

Сталоун получи подкрепата и на другия великан на екшън филмите - Арнолд Шварценегер. "Слай, помни, че каквото и да казват другите, за мен, ти беше най-добрият и ти спечели. Гордея се с теб", писа Арни в профила си във Facebook. 56-годишният Райлънс е считан за един от най-блестящите театрални актьори. Той коментира умерено своята награда, като каза, че поздравява другите номинирани в тази категория, и не приема наградите много на сериозно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com