Ози Озбърн изчезна безследно

5123
Ози Озбърн изчезна безследно
Снимка: Getty Images / Guliver

Един от основателите и вокалист на групата "Блек Сабат" Ози Озбърн е изчезнал безследно в американския щат Калифорния след като се скара и дори според някои сведения се е разделил с жена си Шарън, предаде БГНЕС.

Озбърн не може да бъде открит от средата на миналата седмица. Според информацията 63-годишната Шарън, с която Ози е женен от 1982 г. го е изгонила от дома им, ревнувайки го от 45-годишната Мишел, която работи в салон за красота в Лос Анджелис. 67-годишният Ози отишъл в хотел в Бевърли Хилс, но е заминал оттам. Това твърди неговият 31-годишен син, който не може да открие баща си.

Ози Озбърн: Тръмп е следващият Хитлер, той е ненормален

Известният британски рок музикант Ози Озбърн заяви, че вижда в кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп "следващият Хитлер". "Доналд...

"Джек се опитал да намери Ози, за да се опита да го вразуми. Джек и сестрите му Кели и Ейми се тревожат и са в шок от случващото се", съобщава Fox News. По негови данни съпругата не е настроена да прости на мъжа си и не смята да го връща в семейното лоно.

Според Mirror обаче Озбърн бил видян да пътува сам в Лос Анджелис.

63-годишната сега Шарън среща бъдещия си съпруг когато баща ѝ е мениджър на групата от Бирмингам „Блек Сабат”. Именно групата пусна духа на хеви метъла в началото на 70-те години на XX век. След сватбата Шарън се заема и с управление на соловата кариера на Озбърн. Шарън събира китаристи и текстописци, които му помагат да се държи на върха на хеви метъла (и на скандалите) в продължение на дълги години. Тя прибира под крилото си и други групи от зоната на тежкия рок.

В началото на века двойката, заедно с две от трите им деца, участва в риалити шоу на Ем Ти Ви (MTV) „Семейство Озбърн”.

Кели Озбърн ходи с частен самолет на концерта на баща си

Ози Озбърн прати частен самолет да вземе дъщеря му Кели и да я докара до Ню Йорк за концерта на "Блек Сабат". Кели написа в "Туитър" о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com