Падението на Лизо: Руши ли певицата имиджа на тъмнокожите жени

5712
Падението на Лизо: Руши ли певицата имиджа на тъмнокожите жени
Снимка: Getty Images

От няколко дни световните медии разпространяват новината, че три бивши танцьорки от балета на певицата Лизо я съдят за тормоз, дискриминация и създаване на враждебна работна среда. Най-новияте обвинения към нея идват от още хора, които са били част от обкръжението ѝ, и също излизат излизат с нови факти за скритата и токсична страна на характера ѝ.

Режисьорката София Нали Алисън определи певицата като нарцисист и човек, който постоянно тормози всички около себе си. В интервюта тя споделя, че е имала "удоволствието" да работи с Лизо покрай заснемането на документален филм през 2019 г. Именно в този период тя видяла истинското ѝ лице.

Ето какво казва Алисън: "Лизо създава изключително токсична и враждебна работна среда и подбива работата, труда и авторитета на останалите тъмнокожи жени, които са свързани с работния процес. Тя е нарцисист и е изградила бранда си на основата на лъжи. Бях щастлива, че мога да подкрепя и защитя друга тъмнокожа жена посредством този документален филм, но по време на процеса бързо разбрах, че нейният образ и посланията ѝ са фасада. Заставам зад танцьорките и зад всеки, който е имал същото изживяване, докато е работил с нея и екипа ѝ. Подобни трудови условия не са ок", споделя номинираната за "Оскар" режисьорка, цитирана от Dir.

ОЩЕ: Ерика Баду обвини Бионсе в "кражба"

Обвиненията към Лизо летят с пълна сила, но до този момент нито тя, нито друг човек от екипа ѝ са коментирали скандалите, в които е замесено името ѝ. Родена като Мелиса Джеферсън, певицата постепенно изгради имидж на човек, който се харесва такъв, какъвто е, което я превърна в идол за милиони пищни дами по света.

"Ако не харесвате музиката ми, добре, Ако не харесвате песните ми, добре. Но много хора не ме харесват заради начина, по който изглеждам. Независимо колко позитивна енергия отправяш към света, винаги ще има хора, които ще кажат нещо, с което да те обидят", е споделяла Лизо в личните си профили в социалните мрежи.

Заради идеите, които открито представя, Лизо успя да се превърне в икона за феминистките, споделяйки, че в музикалната индустрия има двоен стандарт към изпълнителките, в зависимост от това как изглеждат. Е, по всичко личи, че Лизо не следва собствените си съвети и от думите на хора от екипа й, тя е не по-малко злобен човек от троловете, които я нападат с подигравателни коментари в мрежата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Почина Юми Кацура - една от най-прочутите японски дизайнерки в света

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com