Памела Андерсън ще изиграе Бриджит Бардо

5380
Памела Андерсън ще изиграе Бриджит Бардо
Снимка: Getty Images

Кариерата на Памела Андерсън е изключително богата и завладяваща, откакто се появи на холивудската сцена през 90-те години на миналия век. Според Deadline 55-годишната актриса, модел и телевизионна водеща ще участва в документален филм за живота и кариерата на Бриджит Бардо.

Макар че все още има какво да научим за продукцията, знаем, че ще изследва завладяващата филмова кариера на френската актриса, както и не по-малко интригуващия ѝ личен живот. Бриджит Бардо, чийто вечен образ е с платинено руса коса и тъмен грим на очите, е секс символ през 50-те и 60-те години на миналия век (заедно с Мерилин Монро). Тя бързо придобива световна известност след емблематичната си роля във филма "И Бог създаде жената" от 1956 г.

Снимка: Getty Images

Когато Памела Андерсън се появява за първи път в хитовия телевизионен сериал "Спасители на плажа" и класически филми като "Barb Wire", много хора веднага забелязват поразителната ѝ прилика с прочутата Бриджит Бардо с нейната руса коса, тъмен грим и зашеметяваща фигура. И двете актриси са известни с това, че през цялата си кариера са изобразявали силни, секси женски образи, но също така изпитват силна любов към животните и работят в областта на борбата за правата на животните. Бриджит Бардо създава Фондация "Бриджит Бардо", която помага за спасяването на диви животни, а Памела Андерсън от години се застъпва за правата на животните, като дори става почетен директор на PETA.

Работата с документални филми не е нещо ново за Андерсън, която съвсем скоро пусна своя собствен документален филм "Pamela, a love story" по Netflix по-рано тази година. Новата документална продукция споделя реални кадри и записки в дневниците на секс иконата, споделяйки как се е издигнала до славата, разказвайки подробно за многобройните ѝ романтични партньори и за прословутата ѝ секс касета с тогавашния ѝ съпруг Томи Лий. Критиците и феновете се радват на филма, като в момента той има впечатляващите 98% в Rotten Tomatoes и 7,2 от 10 в IMDb.

Памела Андерсън пак облече червения бански: 30 г. по-късно тя изглежда умопомрачително (СНИМКА)

30 години след като изигра незабравимата си роля в сериала "Спасители на плажа" и остави траен отпечатък в мъжките фантазии с червения ...

Снимка: Getty Images

По подобен начин Hulu пусна свой собствен биографичен телевизионен минисериал "Pam&Tommy" миналата година, в който Лили Джеймс е в ролята на Памела Андерсън, а Себастиан Стан от MCU - в ролята на Томи Лий. Сериалът от осем епизода разказа за всички пикантни подробности за секс касетата "Honeymoon", която беше създадена от актрисата и барабаниста на Motley Crue, преди да изтече в публичното пространство. Hulu обаче създаде телевизионния сериал без никакво участие или разрешение от страна на Памела Андерсън или Томи Лий, което предизвика много спорове около продукцията, пише БГНЕС.

Пол Уотсън, Клод Льолуш, Ален Бугрейн-Дюбур и Жан-Макс Ривиер също ще участват във филма. Бриджит Бардо, която сега е на 88 години, също ще сподели своята версия на историята, докато размишлява върху значимия и понякога противоречив свой живот.

ОЩЕ: Ако някога сте искали да видите Памела Андерсън без грим, моментът настъпи (СНИМКА)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков: Дори когато ти дават ниски оценки, важно е да ги приемаш достойно

Вижте съпругата на Орлин Горанов, с която са заедно от 34 години (СНИМКИ)

Култовата китара на Ерик Клептън, с която е създал "Wonderful Tonight", се продава на търг

Развръзката в "Ергенът": Алек среща дамите с майка си, за да вземе най-важното решение

Цеца Величкович стана баба за трети път (СНИМКА)

Звезда от българския тв екран се сдоби с бебе

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Никол Шерцингер нокаутира мъжа си в стил "Mortal Kombat" (ВИДЕО)

Оправдаха Роман Полански по важно дело

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес