Парфюмерът Светослав Русев: Перфектният аромат е като любовта от пръв поглед

51878
Парфюмерът Светослав Русев: Перфектният аромат е като любовта от пръв поглед
Снимка: Мартинез

Парфюмерът Светослав Русев, работил върху серията аромати за дома на бранда МАРТИНЕЗ, разказа през Actualno.com за това какви аромати да подберем за дома, как да ги съчетаем и през какъв период от време да ги сменяме с други аромати. Ето какво още ни сподели той:

Как да изберем аромати за дома?

При избора на аромати за дома трябва да бъдем много внимателни и да отделим необходимото време и внимание в тестване на тези, които ни се предлагат.

Моят съвет, като професионалист в тази област, е да направим своя избор на базата на лични впечатления от самите аромати, абстрахирайки се от описанието на съставките, външен вид и опаковка на продукта.

Подсъзнателно ароматите имат изключително влияние върху нас самите и в частност нашите емоции и нагласа.

Перфектният аромат е като любовта от пръв поглед. Усещането е вълшебно и незабравимо. Неусетно този аромат става неизменна част от нас, нашето ежедневие и нашите спомени.

Изборът на аромат също трябва да е съобразен с предназначението му, а именно спалня, всекидневна, баня офис среда и т.н.

Най-труден се оказва избора на аромат за офис пространства, където основен фактор разбира се е контекста от хора, правилният избор за такива места са по-комерсиалните аромати като познатата ванилия, флоралните или плодовите композиции.

Кои аромати са най-търсени?

Парфюми Мартинез с втори магазин в град Ямбол

“MARTINEZ perfume” има удоволствието да отвори втори магазин в град Ямбол. Той се намира на територията на Retail Park Yamb...

Тук никой не би се ангажирал да генерализира кои са най-търсени или харесвани аромати, това е строго индивидуално повлияно от сезона, характера, а дори и от това дали живеем сами или с половинката.

Най-често се повлияваме от спомените, сезоните и моментните си настроения в избора на по-свеж или по-интензивен аромат.

С какво хората асоциират всеки аромат?

Ароматите влияят по изключителен начин върху нас!

Свързваме ги с любимите си хора, незабравими моменти или спомени и ги използваме при създаването на нови такива в тяхна компания.

Парфюмът, който стана популярен сред мъже и жени от публичното пространство

В два поредни материала ви разказахме повече за уникалността и трайността на парфюма Insomnia на Фавиол Сефери. Разбира се, за да сме м...

Мнозинството от хора пък избират ароматите за дома си на базата на любим парфюм, който ползват или са ползвали, аромати, напомнящи им на безгрижното детство, пътувания и лични преживявания.

Ароматите са ключът към нашите спомени и моменти.

Колко често трябва да се сменят ароматите?

Въпреки факта, че някои аромати можем да категоризираме като по-любими от други, е много важно да ги сменяме, за да не привикнем много към тях и да спрем да ги усещаме. Периодът на ползване на един ароматизатор и подмяната му с нов аромат е отново строго индивидуален. Във всеки случай, когато усетим, че привикваме към даден аромат или той ни дразни, е време да го заменим с нов.

Кой е един от най-трайните парфюми на българския пазар?

Какво е Insomnia? Insomnia е парфюм, който е създаден в съответствие с принципите на висшата (haute) парфюмерия. Парфюмът Insomnia бук...

Наскоро Мартинез пусна и ароматизатори за кола - на какво залагате при тях и с какво са по-добри от обикновените ароматизатори?

Да, наскоро ги пуснахме. Те представляват 180 милилитров безалкохолен продукт, щадящ тъканите, подходящ за автомобили и домашен текстил.

 

Каква е тяхната трайност?

900 пръскания – достатъчни за 60-90 дни при всекидневна употреба.

 

Парфюм, създаден в колаборация с българин, предизвика фурор сред ютюбъри от цял свят

Искате ли да ви издадем една тайна? Хората които ухаят добре са много по-атрактивни и привлекателни! Сега си представете, че има парфю...

Ароматите включват:

FABULOUS е с бергамот, кардамон, ванилия и пачули.

EXOTIC е със сандалово дърво, кедър и арабско дърво.

BLESS е Fresh Cotton.

COZY е с мандарина, салвия, мед и мускус.

Могат да бъдат закупени от тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com