Поли Генова и Прея разпускат в джакузи

69564
Поли Генова и Прея разпускат в джакузи

Поли и Прея решиха да разпуснат след концерта на звездите в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ в джакузито в двора на открито. Ниските температури не ги изплашиха и те решиха да се потопят в горещата вана на сладки приказки.

Оказа се обаче, че има повреда и джакузито трябва да бъде напълнено с вода ръчно. Това не спря Поли и тя „на инат“ дори с риск да си счупи крак успя да подготви ваната за релакс терапия. Прея също се включи в ръчното пълнене на ваната с легени и след близо час тежък физически труд двете заедно щастливо се потопиха по бански и с бутилка шампанско в джакузито на Академията.

Петя Буюклиева напусна Музикална академия

Прея се разплака след първото си изпълнение и сподели в ефир, че не иска да се връща в панелката в Люлин. От публиката пък бяха издигн...

Звездите в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ имаха привилегия да гледат мача ЦСКА-Левски . За всеобща изненада към мача по-голям интерес проявиха жените, а Поли Генова се оказа голям фен на ЦСКА и като истински футболен запалянко изгледа мача от начало до край.

Поли Генова е на елиминации за първи път след като три поредни седмици зрителите я класираха на първо място. Тя и Мария Драгнева споделиха, че са притеснени от предстоящите елиминации, а Криско е единственият който демонстрира самочуствие и пълно спокойствие.

Тримата се готвят за елиминационни концерт много активно. Криско ще изпълни хита на това лято “Дим да ме няма” на Графа, а момичетата ще го конкурират сериозно като Поли Генова ще пее своята авторска песен “One Lifetime is not enought”, а Мария Драгнева подготвя Beyonce “I was Here”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com