Поли Генова представя нов клип „За нас” и дебютен албум

17478
Поли Генова представя нов клип „За нас” и дебютен албум

На 15 май, сряда, в Sofia Life Club Поли Генова и Бон-Бон мюзик представят дебютния албум на изпълнителката заедно с емоционален видеоклип към новата й песен - "За нас".

Силата и драмата на любовта. Така може да бъде описано новото видео “За нас”, което проследява как да бъдем с любимия човек без да го обсебваме, как да преодоляваме страха от света, без да се изолираме под стъклен похлупак. То изразява и социалната ангажираност на певицата в кампанията за превенция на рака на маточната шийка. Така темата за предпазване от коварната болест премивa в музикална история за любовта, обсебването, осъзнаването на отговорността, а също и даването на свобода на любимия човек, въпреки страховете, загнездени в нас.

Поли Генова отслабва за лятото

Изпълнителката на „На инат” Поли Генова си е наумила, че трябва да отслабне и е минала спешно на тежка диета. Тя се е изпл...

Клипът е заснет от Зографик филм. Музиката на песента е написана от популярния композитор Магомед Алиев – Мага. Сценаристката Теодора Пиперевска е автор на текста, а режисьор на видеото е талантливият Драго Шолев. Зад камерата застана Ненад Бороевич, а вокалите са в изпълнение на LaTiDa. Визията на Поли за новото видео е направена със специалното съдействие на Ирена Ангелова - стилист, диазйнерката Мина Кайе за Maria Queen Maria, Стилияна Узунова – грим и коса - Десислава Гроздева за PHIBA.

Интересен момент са каскадите към клипа. Те се осъществиха благодарение на шампионката Елица Ръжева, която даде много от себе си, включително проля и кръв на терен, с което предизвика всеобщо възхищение и страхопочитание. А танцьорите с маски са тинейджърите от Бон-Бон за които Жасмина Стоянова направи специална хореография. Стайлинг- Ирена Ангелова и Мина Кайе

Албумът “1,2,3” съдържа 10 песни, сред които емблематичните: "На инат", "Солени дни", "1,2,3", “Две” и "Духът е в теб" - финалната песен към мюзикъла Аладин, в който Поли играе главната женска роля, а именно принцесата. Също така, албумът включва песните "Сега или Никога", с момчешката банда Voise of Boys и Bueno, с фламенко групата DelPadre.

Поли Генова представя новото си музикално видео и дебютен албум като част от първото в България клубно CND Vinylux парти с новите лакове за нокти Vinylux, на които Поли е лице.

Поли Генова с нов сингъл от мюзикъла „Аладин”

Вече 5 месеца любителите на сценичното изкуство „мюзикъл“ се радват на блестящото изпълнение на звездите от българската муз...

Специални Гости на събитието са LaTiDa, Константин Цеков (ФСБ), Voice of boys , Shosho, DelPadre, Funky Miracle и др.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com