Пред десетки очевидци: Джей Лено удари леко полицейска кола

1625
Пред десетки очевидци: Джей Лено удари леко полицейска кола
Снимка: Getty Images

Известният американски водещ Джей Лено удари полицейска кола, докато пристигаше за широко рекламираното си завръщане в неделя, съобщиха „Дейли мейл“ и БГНЕС.

Преди шест дни той като беше изписан от център за изгаряния след инцидент с експлозия на един от автомобилите му, при който сериозно изгоряха лицето, гърдите и ръцете му.

Заради сериозни изгаряния: Джей Лено мина през една операция, предстои му втора

Известният американски комик Джей Лено е преживял операция заради сериозни изгаряния и му предстои нова. Той се сдоби с тях след като и...

72-годишният комик пътуваше към The Comedy&Magic Club в Хермоса Бийч, Калифорния, заедно със съпругата си Мейвис за редовния си вечерен сет, когато неговата Tesla се сблъска с полицейски джип пред очите на десетки зрители. Оказа се, че ударът не е сериозен и не са нанесени сериозни щети по двата автомобила.

Телевизионният водещ, който беше сериозно обгорен, изглеждаше щастлив и здрав, докато се обръщаше към пресата, като промълви: "Ах, човекът слон е тук".

От началото на 90-те години на миналия век заведението е като база за Лено почти всяка неделя. На това място той може да изпробва нов материал за стендъп номерата си и стари монолози от Tonight Show. Разположението на клуба на брега на морето отдавна е любимо място както за комиците, така и за публиката. Много от най-добрите комици като Лено в бранша са наричали и продължават да наричат този клуб свой дом. Персоналът на клуба изработи табела "Добре дошъл обратно, Джей", на която пишеше и "Обичаме те".

От момента на пристигането си роденият в Ню Рошел, Ню Йорк, изглеждаше като стария си образ, в добро настроение, а изгарянията по ръцете и лицето му изглеждаха заздравели. След това той излезе на сцената и представи серия от шеги, в които се подиграваше най-вече със себе си, като същевременно омаловажаваше инцидента.

Джей Лено слезе от екран с трогателни последни думи

Този четвъртък бе последният път, в който Джей Лено води популярното в САЩ телевизионно "Вечерно шоу" (The Tonight Show). Мястото му ще...

Експлозията на колата му се случи на 12 ноември, докато Лено работеше под един от многото ретро автомобили, които притежава и които се съхраняват в гаража му в Бърбанк. Причината за пожара е изтичане на газ. Комикът е бил откаран в болница с изгаряния от втора и трета степен по лицето, гърдите и ръцете. След това е прехвърлен в Центъра за изгаряния "Гросман" в Лос Анджелис, където се лекува 10 дни, като според лекаря му, д-р Питър Гросман, това е включвало две хирургически процедури за лечение на нараняванията му.

Бившият водещ на "Tonight Show" беше забелязан за първи път след инцидента този понеделник, когато се сбогува с екипа от лекари, медицински сестри и други специалисти в Центъра за изгаряния "Гросман". През декември Лено трябва да изнесе още три представления в The Comedy&Magic Club.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com