Първата фотосесия на Рут Колева и Любо

98644
Първата фотосесия на Рут Колева и Любо

Певицата Рут Колева и мъжът на сърцето й – Любо, с когото се срещнаха в телевизионното риалити „Къртицата“, за пръв път позират заедно във фотосесия.

Снимките на Темелко Темелков са в новия брой на списание ELLE, подплатени от голяма доза хумор в забавното интервю с двамата влюбени. Рут и Любо са толкова искрени, че дори успяват да се скарат няколко пъти в рамките на интервюто за ELLE. Вместо да се взимат на сериозно, двамата разсмиват екипа и читателите на списанието с импулсивните подмятания помежду си, последвани ту от хапливи забележки, ту от нежно протягане към ръката на другия.

Любо Киров става бърз и яростен в холивудски сценарий

Истински холивудски сценарий се разиграва в новото видео на Любо Киров – „Имам само теб“. “Направих го точно, к...

„Обичам да критикувам песните й“, издава Любо. Оказва се, че вкусовете им се разминават и за други неща. Рут говори и за одумвания от всички аборт: „Не мога да кажа, че след всичко, случило се напоследък, ми е било леко. Със сигурност на всеки един човек, който е минал през подобно нещо, не му е било. Но нямах каквито и да е било угризения, не смятам, че съм направила нещо грешно.“ Повече за фаталното привличане между певицата и нейната риалити любов четете в новия брой на ELLE.

Екипът на списанието този месец доказва максимата, че зад всяка щастлива жена стои обиколка на поне един мол. Кои са най-добрите шопинг находки за новия сезон и кое си струва да притежавате – ще разберете от страниците на ELLE.

Любо Киров представи новия си клип

В истинска емоционална и музикална вечер превърна Любо Киров именния си ден. Снощи той събра най-любимите български музиканти, за да пр...

И още: ексклузивно интервю с Ерик Равело – кубинецът, който стои зад скандалния проект с деца, „разпнати“ на кръст. Под името „Недосегаемите“ той обедини седем снимки на деца-жертви на педофилията във Ватикана, на секс туризма в Тайланд, на конфликтите в Сирия, на трафика на органи, на уличната престъпност, на индустриализацията и на веригите за бързо хранене, които шокираха света.

В новия брой на списание ELLE ще научите също доколко професията ни определя кои сме, дали женските колективи носят имена на цветя или на усойни гнезда според психолозите, доколко е важен балансът кариера-личен живот и какви са плюсовете да бъдеш майка в офиса. Очакват ви още интересни истории от модния бекстейдж – от плаваща гримьорна до бой между моделки, както и полезна информация как да избегнете ботокса с масажи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com