Първи мисии на Big Brother в Стъклената къща

16895
Първи мисии на Big Brother в Стъклената къща

Динамичен и емоционален бе първият ден на шестимата участници в Стъклената къща на Big Brother. Тестове за физическа и психическа издръжливост, както и различни креативни задачи, са само част от предизвикателствата, пред които се изправят Надежда, Лилия, Лена, Радослав, Марио и Евгени.

Всеки един от тях вече осъзна, че Стъклената къща му дава невероятната възможност да докаже, че заслужава да влезе в Истинската къща на VIP Brother заедно с едни от най-известните личности в България.

Първа копка на Стъклената къща на Big Brother

Символична първа копка на Стъклената къща на Big Brother бе направена днес в Paradise Center в София. Стъкленият дом на новите риалити ...

Четиримата Съквартиранти започват да се опознават и да свикват с факта, че живеят в напълно прозрачна къща и са пред непрестанните погледи на феновете и в обектива на камерите.

Първите 12 часа в Стъклената къща преминаха с много смях и малко сълзи. В опознавателната мисия, която Съквартирантите получиха, всеки от тях разбра интимни подробности от живота на останалите и това предизвика Евгени, Лилия и Надежда да си спомнят със сълзи за минали емоции.

Градусът на настроението рязко се повиши, когато на участниците се наложи да разкажат за първите си интимни преживявания. Преди началото на стартовата мисия всеки от участниците получи прозрачна торбичка, която ще трябва да носи през цялото време на престоя си в Стъклената къщата. В торбичките шестимата ще трябва да събират жетони, получени след успешното изпълнение на всяка една мисия. Участникът, събрал най-много жетони на финала на проекта, ще получи специална награда. Радослав и Надежда са първите победители в мисия в Стъклената къща.

Двамата успяха да издържат най-дълго неподвижно в специфична поза, която да напомня „счупен манекен”. Позите бяха „Балет”; „Плашило” и „Скиор”. В рамките на 30 минути участниците трябваше да не говорят и да не се движат. Първи отпаднаха Евгени и Марио. След тях силите не стигнаха на Лена и Лилия и така, победители в първата мисия станаха Надежда и Радослав. Като награда всички участници получиха индивидуален пет минутен масаж от професионален масажист.

Двойник на Андерс от Modern Talking иска да влезе в Стъклената къща

Видео представяния и снимки на фенове на Big Brother от цял свят се получават ежедневно в онлайн кастинга за първата Стъклена къща в Бъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com