Първият отпаднал мъж във "Фермата" вече е факт

2344
Първият отпаднал мъж във "Фермата" вече е факт
Снимка: bTV

Експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов е първият отпаднал мъж от деветия сезон на "Фермата". Преди него от предаването по bTV си тръгнаха три жени - поп фолк певицата Неделина Цанева, писателката Цветина Иванова и софтуерният инженер Моника Пепеланова. Така, само за месец, с мечтата да стигнат до финала се разделиха четирима участници.

Как се стигна го отпадането на Георги

Георги беше отстранен след гласуване на "Елбетица", което се проведе непосредствено след елиминационния отборен дуел. В битките на Арената участникът не показа достатъчно сръчност и издръжливост и съотборниците му се разделиха с него с мотива, че искат да запазят зеления тим силен. Въпреки че масово дадоха вота си срещу Георги, те се сбогуваха с него със сълзи на очи. Самият той също не скри емоциите си. "Щастлив съм, защото тук се запознах с уникални хора и създадох приятелства. За мен това е истинската победа. Преди да бъдем конкуренти и съперници, нека да бъдем хора", каза риалити героят преди да се оттегли от състезанието за 100 000 лева.

Още: Кошмарен разказ на Лилия от "Фермата", отвлекли съпруга ѝ

Георги се би на Арената рамо до рамо със сервитьора Андрей Стефанов и дизайнера Сергей Панайотов от "Елбетица". В най-оспорвания дуел до момента техни съперници бяха земеделецът Кенан Асил, собственикът на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров от "Канатица". В края на сблъсъка разликата между победителя и победения беше само една точка.

Снимка: bTV

Битките

Още: Участничка във "Фермата" колабира и напусна предаването (СНИМКИ)

В първата битка за два пендара Сергей от "Елбетица" и Иван от "Канатица" трябваше да пълнят огромни пясъчни часовници. Въпреки по-голямата си височина, представителят на червените се оказа по-бърз и координиран и донесе победата на отбора си. Във втория сблъсък - коване на дъски по мост, Георги от "Елбетица" се забави много, изкриви куп пирони и смаза ръката си с чука, а така даде голям аванс на съименника си от "Канатица". Резултатът беше предвидим: още една точка за червените. 

"Елбетица" обаче използва шанса си за равенство в битката за три пендара. Андрей беше по-бърз при рязането на филия от греда и пренесе повече вода с менци от съперника си Кенан от "Канатица", а резултатът стана 3 на 3. Зелените се изстреляха с още четири точки напред след като дадоха повече верни отговори на въпросите от Алманаха благодарение на Сергей и отличните му познания по история.

Кулминацията на дуела настъпи в щафетата за пет пендара. Участниците от всеки отбор трябваше да освободят от верига дървена стълба, да прекарат топки през метално препятствие и да стрелят с катапулт. "Канатица" се справиха по-добре на всеки пост, спечелиха дуела с 8 на 7 и си спестиха драматичната церемония, на която да гласуват за изгонването на свой играч.

Снимка: bTV

Междувременно Мис България Нанси Карабойчева, която се контузи дни по-рано в битка за привилегия, се завърна в "Канатица" с шина на крака. Рентгенова снимка показа, че няма счупване. Очаква още един преглед, след който ще стане ясно точно какво е състоянието ѝ и дали ще може да продължи пълноценно участие в предаването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Звезда от българския тв екран се сдоби с бебе

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Никол Шерцингер нокаутира мъжа си в стил "Mortal Kombat" (ВИДЕО)

Оправдаха Роман Полански по важно дело

50-годишната певица Росица Пейчева роди третото си дете (СНИМКА)

Моята сила: Тодор Димитров от дуета Торино и Пашата сподели трогателен семеен момент (СНИМКА)

Неочаквано: Вижте какво се случи на Анелия, докато е на сцената (ВИДЕО)

Феноменът и победител в "Като две капки вода" Владимир Зомбори. Кой е той? (СНИМКИ)

Димитър Рачков с култова имитация на финала на "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес