Първото еротично рок шоу за дами

32599
Първото еротично рок шоу за дами

Българските фенки на купона отдавна се радват на вниманието на еротични програми, създадени специално за тях в нощните клубове.

Но до момента мускулестите мъжаги не са виждани на чистокръвно рок шоу. Е, и това ще се случи - за първи път, на 6.02., в най-големия рок бар у нас Rock IT.

И тази пролет ще се танцува с Dancing Stars

Тази пролет отново ще се танцува! Най-бляскавото и завладяващо шоу Dancing Stars излиза на дансинга със своя втори сезон в ефира на Нов...

Опитните еротични танцьори от GRANDOS са подготвили истински рок метъл пърформанс на фона на култови банди от хеви, траш и гръндж до днешни рок дни.

Вериги, кожи, дарк визия, агресивен сексапил и бунтарско излъчване са само част от мъжките изкушения за нежната половинка на първото еротично рок шоу за дами. Едно е сигурно - всички любителки на твърдата музика и твърдите тела ще получат две в едно чрез танцьорите от GRANDOS, които ще дебютират на сцената на Rock IT на 6 февруари.

Организаторите споделят, че досега много пъти знойни красавици са танцували на купоните им, но вече е крайно време да се обърне внимание и на дамите, които са сериозен контингент от рок клиентелата.

 

Владимир Карамазов води и петото издание на Сървайвър

Приключенското реалити шоу Survivor ще се завърне в ефира на bTV с пети сезон. Kастингите стартираха на 16 октомври 2013 г. Форматът е...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com