“Риболов в пустинята" с премиера у нас

11022
“Риболов в пустинята" с премиера у нас

Обичаният режисьор на “Шоколад” и награденият с “Оскар” сценарист на “Беднякът милионер” поднасят вдъхновяващата комедия “Риболов в пустинята”, чиято премиера в киносалоните у нас ще се състои на 15 юни.

Свободомислещ шейх (Амр Уакед) има голяма мечта – да създаде възможност за риболов на сьомга в пустинята. Готов да не жали средства, той инструктира представителката си (Емили Блънт) да превърне мечтата му в действителност - невероятен подвиг, изискващ намесата на водещия експерт по рибовъдство на Великобритания (Юън Макгрегър), според когото проектът е колкото абсурден, толкова и неосъществим.

Една комедия за “Приятели с деца”

В комедията „Приятели с деца” Адам Скот (Джейсън) и Дженифър Уестфелд (Джули), позната от сериала “Анатомията на Грей...

Престараващата се шефка на прес-службата на британския премиер (Кристин Скот Томас) захапва идеята, защото вижда в нея потенциал за пример на добра воля и позитивни новини от Близкия изток.

И така, този странен екип ще даде всичко от себе си и ще се впусне в приключението, диктувано от вярата и ... рибата, за да докаже, че невъзможното е възможно.

Редактор: Десислава Симова

Джордж Лукас напуска Холивуд

Джордж Лукас, създателят на вечния хит "Междузвездни войни", е на път да обърне гръб на Холивуд и да се оттегли в своя "гараж", за да ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com