Рут Колева и Явор от Gravity Co. в общ проект

10626
Рут Колева и Явор от Gravity Co. в общ проект

Algoriddim live band – това е името на проект, за който ще чувате и четете все повече. Ако трябва да го определим стилистически, трудно можем да се ограничим до един или два жанра. Съчетава електронна музика, разчупени бас линии и мелодични хармонии, върху които можем да чуем вокалите на изпълнители като Гери Турийска, Явор Захариев, Ралица Николова и Рут Колева.

Algoriddim Live Band ще свири на сцената на столичния клуб Grind House на 6-ти Април. Старт на събитието - 21:00 часа.

Звездна „Пощенска кутия за приказки“

На 4 декември от 19:30 ч (вход свободен) в клюб СТУДИО 5 ще станем свидетили на третото издание на „Пощенската кутия за приказки&...

Стилен пърформанс, съчетан с меланхолична нотка и дълбоко послание, Algoriddim Live Band са липсващият елемент на българската сцена. Те са униклна комбинация от лайф музика и електронен саунд. В парчетата на проекта се усеща влияние от артисти като Massive Attack, Portishead, Quadron и WaxTailor.

В бандата участват познати от българската поп и рок сцена музиканти - Филип Александров – клавишни, барабаниста от световна класа – Васил Вутев, Константин Ангелов на китара и Божидар Василев – Trombobby на тромбон.

Свързващото звено между всички тези имена в Algoriddim Live Band е нейният основател и отговорник за създаването на цялата авторска музика – Веселин Ценов. Освен продуцент на проекта, той е и регулярен DJ в едни от най-престижните столични клубове.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес