Ръсел Бранд взима 20 млн. лири от развода с Кейти Пери

5831
Ръсел Бранд взима 20 млн. лири от развода с Кейти Пери

Британският актьор Ръсел Бранд може да спечели 20 млн. британски лири от развода си с поп звездата Кейти Пери, пише Дейли Мейл. 36-годишният комедиант е на път да вземе крупната сума, ако имуществото на двойката, придобито по време на краткия им брак, продължил само 14 месеца, бъде поделено по равно на принципа 50/50, предаде КРОСС.

Двамата не подписаха предбрачен договор, когато се ожениха през октомври 2010 г., така че според закона на щата Калифорния, при раздяла всеки от тях ще получи половината от семейното имущество.

Миналия петък Ръсел Бранд обяви, че с брака му е свършено, след като половинката му реши да празнува Коледа сама и не се яви на семейната вечеря в Лондон с родителите на комика.

Адвокатите на двамата вече подадоха документите по развода във Върховния съд, като в полето "причини" е записано "непреодолими различия". 

Според списание "Форбс" 27-годишната поп дива притежава 27 млн. лири, но в музикалните среди се говори, че в последно време, заради постоянните турнета и участието й в реклами, състоянието на Пери е нараснало значително до около 45 милиона. 

Доскорошният й благоверен е припечелил доста по-скромните 11 млн. лири. Наскоро той участва в римейка на филма на Дъдли Мур - "Артур".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com