Седмица преди "Оскар"-ите: Крис Рок със специално шоу по Netflix

1716
Седмица преди "Оскар"-ите: Крис Рок със специално шоу по Netflix
Снимка: Getty Images

Тази събота вечер шоуто на Крис Рок - "Chris Rock: Selective Outrage", ще се превърне в първото по рода си събитие, показвано в реално време в Netflix, придружено от забавления преди и след шоуто с участието на известни личности - от Джери Зайнфелд и Ейми Шумър до сър Пол Маккартни и Карим Абдул-Джабар.

Netflix не коментира материала на основното шоу на Рок, но комикът прекара голяма част от последната година в обиколки на стендъп зали по света с рутина, която включваше шеги за "Оскарския шамар", предаде АФП.

Американската академия: Реагирахме неадекватно на шамара на Уил Смит

Джанет Янг - президент на Американската филмова академия, призна, че институцията е реагирала неадекватно след неочаквания шамар, който...

През март миналата година Смит се качи на сцената на церемонията по връчването на Оскарите и зашлеви Рок по лицето в отговор на шега, която комикът направи за късо подстриганата коса на съпругата му Джада Пинкет Смит, която страда от алопеция.

Тогава полицията в Лос Анджелис попита Рок дали иска да подаде сигнал срещу Смит, но той отказа и оттогава не е разглеждал публично инцидента извън стендъп шоутата си.

"4 март ще бъде една забавна вечер с невероятен сет на Крис Рок - един от най-великите стендъп изпълнители на всички времена. И с участието на невероятен състав от специални гости", каза Робби Прау, вицепрезидент на Netflix. "Нашата цел е да предоставим на членовете си най-добрата стендъп комедия и това събитие за стрийминг на живо допълнително подсилва всички начини, по които продължаваме да инвестираме в този жанр", заяви още той, пише БГНЕС.

Netflix, водещата в света платформа за стрийминг, привлече милиони зрители от традиционната телевизия, но през миналата година за първи път загуби абонати.

Компанията, която оттогава се върна към растежа си, експериментира с различни нови модели, включително съдържание на живо.

Крис Рок отказа да бъде водещ на Оскарите догодина

Американският комик Крис Рок, който беше ударен от актьора Уил Смит на церемонията по връчването на наградите "Оскар" през март, отказа...

Компанията за стрийминг вече организира фестивал на комедията на живо в повече от 35 заведения в Лос Анджелис, въпреки че тези предавания все още не са достъпни в реално време в нейната платформа.

От следващата година Netflix ще излъчва на живо в платформата си наградите на Гилдията на филмовите актьори - важно холивудско шоу, предшестващо раздаването на "Оскар"-ите.

Според многобройни съобщения компанията разглежда възможността да предлага спортни събития на живо в платформата си. Конкурентите, включително Disney+ и Amazon Prime Video, вече предлагат събития на живо, включително спортни и музикални събития.

Съботното комедийно шоу ще бъде второто на Рок за Netflix, след предварително записания през 2018 г. "Крис Рок: Тамборин".

Тази година 95-ите награди "Оскар" ще се проведат на 12 март.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Димитър Рачков издаде какъв е бюджетът на "Като две капки вода"

Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Панайот Панайотов като Мик Джагър с категорична победа на полуфинала в "Като две капки вода"

Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Здрава Каменова с разтърсващ разказ за битката си с депресията

Катето Евро призна, че се бори с тежък порок

Теодора Духовникова разкри дали дъщерята на Румен Радев - Дарина, е талантлива актриса

Миро с огромно признание към Слави Трифонов

Наум Шопов се подлага на жесток глад, пие само вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com