Шакира: Единственото секси нещо в къщата ми съм аз

10775
Шакира: Единственото секси нещо в къщата ми съм аз
Снимка: Getty Images

Шакира даде интервю за Billboard и разказа за тежката си раздяла с Жерар Пике, как ѝ се е отразила тази ситуация и как сега децата ѝ живеят в Маями. "Чувствам се като котка, която има повече от девет живота. Всеки път, когато си помисля, че няма да се оправя, внезапно получавам втори дъх", казва тя. "Минах през няколко етапа: отричане, гняв, болка, разочарование, повече гняв, повече болка. Сега съм в етапа на оцеляване - просто издигам главата си над водата. И това е етапът на мислене, на наистина усилена работа. И когато имам време с децата си, наистина го прекарвам с тях".

Според певицата тя все още преживява раздялата, но вече се чувства по-добре. "Все още съм в период на размисъл. Все още прогонвам някои демони - последните, които ми останаха".

Още: Шакира със специална награда от MTV за влиянието ѝ в музиката

За децата на Шакира

Шакира със Саша и Милан, снимка: Getty Images

В интервюто тя споменава синовете си Саша и Милан, които премести от Барселона в Маями тази пролет. "Нещата им се случват много добре, те харесват това. В Барселона те носеха бремето да бъдат "деца на... (знаменитости)" и медийната ситуация беше трудна за тях. На прага ни имаше папараци всеки ден." Според Шакира в САЩ те са много по-спокойни. "Тук те са нормални деца, които се радват на нормален живот. Училището трябва да бъде именно това: сигурно убежище, където могат да бъдат себе си. И тъй като са общителни и доста отворени, за тях беше лесно да се адаптират."

Според нея, самата тя е все още в процес на адаптация. Признава също, че с времето умът ѝ е станал "по-малко пластичен", поради което ѝ е по-трудно. Шакира споделя, че предпочита сама да кара колата, като залага на практичността. "Карам истинска кола за футболни майки. Никак не е секси. В къщата ми няма секси коли. Единственото секси нещо в къщата ми съм аз", шегува се певицата.

Промените в живота на певицата

Шакира казва още, че напоследък начинът ѝ на живот се е променил: тя започнала да напуска къщата по-често и да прекарва време с приятели, което се потвърждава от клюкарски колони и снимки на папараци. "Наистина ме мързеше да изляза по-рано. Любимата ми дреха е пижамата." Шакира дължи новия си начин на живот на сина си Милан, който е "фен на всички спортове" и трябва да бъде воден на различни мачове. "Никога през живота си не съм била на толкова много спортни събития. А когато децата са с таткото, работя от сутрин до вечер и след това пия "Маргарита" с приятели".

Още: Явни тайни: Шакира и Люис Хамилтън се виждат скришом във вила в Ибиса

Снимка: Getty Images

Шакира добавя, че за нея е станало по-лесно да работи в Маями: в Барселона е имало проблеми, тъй като е било трудно да привлече хората, от които се нуждаеше там. Тук тя трябва да съгласува графика си с нуждите на децата, с които иска да прекарва възможно най-много време. "Моят приоритет е моят дом, моето семейство. Вярвах в "докато смъртта ни раздели". Вярвах в тази мечта и мечтаех за деца", каза тя.

Официалната раздяла с Жерар Пике

Шакира се раздели с Жерар Пике миналото лято след 12-годишна връзка заради негови изневери. По-късно медиите съобщиха, че Пике излиза с 23-годишната Клара Чиа Марти, с която е изневерявал на певицата. След раздялата Шакира често споменаваше раздялата с Пике. Преди това тя му посвети песен, в която се пошегува с приятелката му и каза, че тя струва "две 22-годишни" и че любимият ѝ "сменя Ferrari с Renault Twingo, а Rolex с Casio", правейки аналогия с луксозни и бюджетни марки, припомня БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Ан Хатауей разкри точната причина да спре да пие алкохол

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Холивудска актриса призна, че крал Чарлз III е флиртувал с нея (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com