Шакира: Лъжа е, че жената има нужда от мъж до себе си. Вече съм си самодостатъчна

8382
Шакира: Лъжа е, че жената има нужда от мъж до себе си. Вече съм си самодостатъчна
Снимка: Getty Images

Моментът на истината явно е настъпил за Шакира и тя е решила да даде пространно интервю, за да сподели емоциите си след гръмката ѝ раздяла с Жерар Пике. В разговор с мексиканския журналист Енрике Асеведо за Televisa колумбийската певица разказва как ѝ се е отразила раздялата, особено след като бившият ѝ мъж продължи връзката си с жената, заради която напусна Шакира.

В интервюто, което е било записано миналата седмица в Барселона, но световната му премиера бе в понеделник вечер (27 февруари), Шакира разказва как е успяла "да се събере" след това, което е усетила като истинска трагедия в личния ѝ живот, пише Marca.

Ролята на жените в съвременното общество

В първата част на интервюто Шакира говори за важността жените да могат да разказват своите истории и да се подкрепят една друга. "Чрез песните си винаги съм усещала задължението си да използвам гласа си и чрез него да говоря от името на онези, които нямат право да говорят. Осъзнах, че жените са ключов елемент от обществото до такава степен, че подкрепата, която можем да дадем една на друга, е основополагаща.", казва Шакира и добавя "И както казваше Мадлин Олбрайт - първата жена държавен секретар на САЩ, "Има специално място в Ада за жените, които не подкрепят другите жени".

Шакира и песента, с чийто текст почти съсипа Жерар Пике

"Сега съм в центъра на скандала заради тази песен", признава колумбийката. Според нея парчето е съвсем суров опит за обяснение на това, което е почувствала след раздялата ѝ с бившия футболист. Тя разказва за бруталното усещане, което е изживяла, виждайки как животът ѝ като част от двойка се разпада и настъпва краят на мечтата за щастливо семейство.

"Винаги съм си мислела, че жената има нужда от мъж, за да се чувства пълноценна, има нужда от семейство. Мечтаех да имам семейство, в което децата живеят с майка си и баща си под един покрив. Е, не всички мечти се осъществяват, но животът винаги намира начин да ти се реваншира. Мисля, че при мен животът се реваншира многократно с две прекрасни деца, които ме изпълват с любов всеки ден. Освен това осъзнах, че схващането, че жената има нужда от мъж е грешно."

Относно помощта на Bizarrap, с когото записа парчето, колумбийската певица казва: "Някой трябваше да ни снима в началото на записите на песента и в края. В студиото влязох един човек, а в края на записите излязох съвсем друга личност."

Части от Шакира стават музейни експонати

Два тоалета, носени от певицата Шакира по време на изпълненията ѝ в почивката между полувремената на финала на първенството по американ...

Шакира признава за емоционалната си зависимост

В интервюто за Televisa Шакира говори още за това как трябва да изгради наново личния си живот, без да бъде емоционално зависима от Пике. "Трябва да призная, че винаги съм била емоционално зависима от мъжете. Влюбена съм в любовта и ми се струва, че започвам да разбирам историята от различен ъгъл.

Днес усещам, че съм си самодостатъчна и вярвам, че, когато една жена се сблъска с трудностите на живота, тя излиза от тях по-силна, а когато излезе по-силна, това е защото е познала слабостите си, приела е ранимостта си, научила се е да споделя онова, което чувства, да споделя болката си. Казват, че обратното на депресията е експресията. Започнах да усещам, че съм си самодостатъчна - нещо, което мислех, че никога няма да ми се случи. Сега се чувствам завършена."

Шакира добавя: "Чувствам, че вече завися само от себе си, а и имам две деца, които зависят от мен. Усещам, че трябва да съм силна като лъвица, но за да бъде тази сила истинска, трябва да приема мъката, да разбера фрустрацията си, да осъзная, че има неща, които някой може да не иска, че има мечти, които няма да се сбъднат, че трябва да събереш малките частици от земята и да сглобиш себе си отново."

ОЩЕ: Шакира с нова песен и нова атака срещу Пике (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков: Дори когато ти дават ниски оценки, важно е да ги приемаш достойно

Вижте съпругата на Орлин Горанов, с която са заедно от 34 години (СНИМКИ)

Култовата китара на Ерик Клептън, с която е създал "Wonderful Tonight", се продава на търг

Развръзката в "Ергенът": Алек среща дамите с майка си, за да вземе най-важното решение

Цеца Величкович стана баба за трети път (СНИМКА)

Звезда от българския тв екран се сдоби с бебе

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

Геро разкри как е отслабнал драстично: Оперирал се е

Никол Шерцингер нокаутира мъжа си в стил "Mortal Kombat" (ВИДЕО)

Оправдаха Роман Полански по важно дело

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес