Шестима остават в големия финал на "Фермата"

11379
Шестима остават в големия финал на "Фермата"
Снимка: bTV

Краят на приключението "Фермата" - Нишката на живота" е съвсем близо, а мисълта за победата вече владее всички участници. Само шестима обаче ще стигнат до последната права, за да се борят за наградата от 100 000 лева. Преди големия финал на 8 декември по bTV ще се разиграят епични битки, които ще отключат торнадо от емоции.

Какво ще гледаме в понеделник

В понеделник, 4 декември, предстои последният редовен отборен елиминационен дуел. От "Елбетица" в сблъсъка ще влязат студентката по право Линда Бонева и сервитьорът Андрей Стефанов. От "Канатица" ще им се противопоставят собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и футболистът Костадин Велков, който за пръв път от началото на риалитито ще изпита тръпката от голямата Арена. Очакват ги индивидуални и отборни битки за сръчност, издръжливост и точност. Всички ще бъдат изпитани и на въпросите от Алманаха.

Още: Лили от "Фермата" рухна, ето какво призна през сълзи (СНИМКА)

Снимка: bTV

"Канатица" влиза в решителния дуел с повече пендари и ще направи невъзможното, за да запази преднината си. "Елбетица" също ще даде всичко, за да обърне резултата в своя полза. Шансовете на двата тима са равни, а изходът е напълно непредвидим. След дуела е възможно един от отборите да отиде директно на финал. Съществува обаче вероятност да се стигне до драматично равенство и дори да се наложи някой да се жертва по пътя към целта.

Емоциите взимат връх

Още: Актрисата Присияна Люцканова напусна "Фермата" след масово гласуване срещу нея

С наближаването на развръзката в стопанството царят едновременно напрежение и еуфория. Емоциите стигнаха кулминацията си след като отпадналите участници от "червения" и "зеления" тим се завърнаха за кратко, за да дадат кураж на бившите си съотборници. Сантименталната среща беше съпроводена с прегръдки, сълзи и искрени признания. "Бяхме сплотени и задружни. Въпреки трудностите, през които минахме, създадохме ново семейство, различно от това, което всеки има отвън", каза Лилия от "Канатица". Съперниците им, които в последните дни загубиха лидерската си позиция, също успяха да преминат през кризата. "Спряхме да вярваме в себе си, но бившите ни съотборници върнаха пламъка във всеки от нас", заяви балерината Мартина Сергиева от "Елбетица".

Снимка: bTV

Преди последната права участниците се изправиха и пред трудна раздяла - сбогуваха се с колоритната баба Дешка и с наставника Венци Узунов, от които научиха много за тънкостите на фермерството и за традиционните български рецепти. След това заедно събориха оградата, която месеци наред разделяше стопанството на "ад" и "рай". До края на деветия сезон те ще живеят заедно, без да забравят, че са съперници, но и без да се превръщат в непримирими врагове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Готова е да разкаже всичко: Дженифър Анистън пише мемоари

Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com