Шийн татко и син се хвърлят заедно в нов сериал

6710
Шийн татко и син се хвърлят заедно в нов сериал
"Anger Management" е сериалът, в който Чарли ще се завърне пред

Чарли Шийн се е заел сериозно с мисята да покаже на продуцентите на "Двама мъже и половина", че може да блести и без сериала.

Нещо повече, заедно с баща си Шийн е решил да сътвори нов телевизионен хит, който тотално да задмине всички продукции в момента. За целта компанията FX реши да заснеме двамата именно като татко и син.

Чарли ще ни радва пак на 28 юни

Новият комедиен телевизионен сериал на Чарли Шийн "Психотерапия" ще дебютира на 28 юни 2012 по телевизионния канал ЕФ Екс на компанията...

"Anger Management" е сериалът, в който Чарли Шийн ще се завърне след скандалното и ексцентрично прогонване от сагата "Двама мъже и половина".

В FX продължават да попълват екипа на сериала, който трябва да стартира по екраните на 28 юни. Това ще е свободна адаптация на едноименния филм от 2003 г. с Джак Никълсън и Адам Сандлър ("Психотерапия"). Чарли Шийн потвърди новината в интервю за "Access Hollywood", че двамата с баща си ще играят същите роли като в живота. На всичко отгоре в сериала Чарли Шийн също ще се казва Чарли, само че Гудсън - бивш играч на бейзбол, който през кариерата си е имал проблеми с овладяването на гнева и влиза в университет, за да стане терапевт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com