Шоколад, страсти и горещи танци

27295
Шоколад, страсти и горещи танци
Снимка: Thinkstock

Очакваме с нетърпение зимният епизод на поредното Sexy&Single Party, защото освен в София вече и в Пловдив ще може да се включите в най-щурото парти за необвързани. Последните шест издания събират над  200  почитатели на музиката, танците и запознанствата с нови хора.

Организаторите на партито, Speed Dating 3 и Club R, са избрали тема, която ще подслади живота на всички участници: “Шоколад”. В декемврийския епизод се очакват много шоколадови изненади, които ще дадат възможност на всеки  участник да потърси своята половинка. Това е и условието за включване в партито -  участниците трябва да са необвързан и да носят нещо сладко, за да бъдат допуснати - шоколад, бонбонче, близалка, вафла, захарно петле или друго.

H.M.S.U. представя Drum’n’Jazz 2013

Един месец след като основателите от HMSU обявиха деветото издание на Drum’n’Jazz, вече са ясни всички гости и детайли за с...

Саундтракът на партито логично ще бъде песента на група Остава - “Шоколад". “Дали ще се слееш със мен? Дали ще се скрием в нощта? Сладък е всеки момент, по-сладък от шоколад”  ще е рефрена, който  вдъхновява участниците. За вихрените емоции ще допринася и специално подбраната музика, която ще е фон за всички игри, флиртове и истории. Танцьорите от New Ex Dance Group - гости на партито за необвързани, ще гарантират високия градус на емоциите с уникалните си изпълнения.

Главната аниматорска роля в зимния епизод на Sexy&Single Party е поверена на четири  щури момичета, които ще организират всички игри и изненади за запознанства. Ще  разпознаете аниматорките по червените потници и мишите ушички.

Елате на най-шоколадовото парти на 04.12.2013 в София, club Тифани или на 12.12.2013 в Пловдив,  Music Club Move. За да се впишете в тематиката на партито, донесете нещо сладко, а на изпроводяк ще си тръгнете с истории, които ще искате да разказвате на всички приятели.  За да научите още интересни неща за партито и да се регистрирате може да посетите www.speeddating3.com/party

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com