Снимките на „Железеният човек 3” започнаха

4058
Снимките на „Железеният човек 3” започнаха

След рекордните резултати, реализирани от „Отмъстителите” по цял свят, днес от Marvel студио обявиха, че са започнали снимките на третата част на „Железният човек”. Началото на продукцията, режисирана от Шейн Блек, е поставено в Уилмингтън, Северна Каролина, като се очаква снимките да продължат в Дърам, Северна Каролина, Маями, Флорида и Китай.

Основан на легендарния едноименен комикс на Marvel, издаден за първи път през 1963 г., в „Железният човек” 3 отново се завръща емблематичният актьор Робърт Дауни Джуниър („Железният човек” 1 и 2, Отмъстителите). В ролята на гения милионер Тони Старк, той си партнира с Гуинет Полтроу („Железният човек” 1 и 2) като Вирджиния „Пепър” Потс, с Дон Чийдъл („Железният човек” 2) като Джеймс „Роуди” Роудс и с Джон Фавро („Железният човек” 1 и 2) като Хепи Хоган.

Ще прожектират “Отмъстителите” в космоса

Астронавтите на борда на Международната космическа станция (МКС) скоро ще имат специална прожекция на култовата лента "Отмъстителите", ...

С премиера в САЩ на 3 май 2013 г. и в България на 29 април 2013 г., „Железният човек” 3 е вторият филм изцяло притежаван, маркетиран и разпространяван от Disney, които придобиха Marvel студио през 2009 г.

В „Железният човек” 3 на голям екран продължават епичните приключения на един от най-популярните в света милионери, изобретателят Тони Старк, познат като Железният човек. Продуцент на филма е президентът на студиото Кевин Фейдж, продуциращ и блокбастъра „Отмъстителите”, който все още е на екран в IMAX и 3D кината. Сред другите продуценти са Джо Фаврою, Луи Д’Еспозито, Алан Файн, Стан Лий, Чарлз Нюърт, Викториа Алонсо, Стефан Брусард и Дан Минц.

Екипът на филма включва два пъти печелилия „Оскар” оператор Джон Тол („Смело сърце”, „Легенди за страстта”), дизайнера на продукцията Бил Брзески („Последният ергенски запй”, „Път с предимство”), монтажистите Джефри Форд („Отмъстителите”, „Капитан Америка: Първият отмъстител”) и Питър С. Елиът („Фантастичната четворка и сребърният сърфист”).

 

"Отмъстителите" ще са третият най-касов хит в историята

Филмът "Отмъстителите" е на път да се превърне в третата най-касова лента в историята, когато достигне приходи от 1,32 милиарда долара....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com