София Вергара търси сурогатна майка, за да не развали фигурата си с бременност

12330
София Вергара търси сурогатна майка, за да не развали фигурата си с бременност

Когато чеуте новината, че София Вергара и годеникът й Ник Лоеб планират да станат родители на бебе, родено от сурогатна майка, вероятно в главата ви изниква мисълта - "Двойката явно има някакъв физически проблем, който им пречи да станат родители по естествен път." Ами - не. Проблемът на двойката явно е психически и то сериозен.

Близки до София и Ник източници разкрили пред сп. "Нешънъл Инкуайър", че Ник не искал София да изгуби красивата си фигура и затова двамата планират да станат родители чрез сурогатна майка. 40-годишната актриса и 37-годишният й годеник вече два пъти ходили на консултации при специалисти по репродуктивна медицина в Лос Анджелис.

"Ник иска бебе от София, но не желае тя да загуби прекрасните си форми. Освен това не иска да я отклонява от печеленето на пари. София е гореща жена и е много харесвана не само в Северна Америка, но и в Латинска Америка. Тя има няколко големи договора и планирани фотосесии за Дайет Пепси, Кмарт и Кавър Гърл", разкри запознат източник, цитиран от БГНЕС.

Годеникът на Вергара установил пълен контрол върху живота й и уволнил зад гърба й членове на нейния персонал. Освен това той притискал актрисата да прави съмнителни инвестиции и я отдалечавал от нейни близки приятели.

"Той уволни любимата домашна помощница на София преди няколко седмици. Освен това предупреди членовете на обкръжението й, че мениджърът й също е на път да бъде уволнен, защото иска тя да участва в повече филми и да се отдалечи от телевизията", разказа близкият до актрисата източник.

"Тя не разбира до каква степен Ник опитва да контролира кариерата и финансите й. Той третира София повече като машина за пари, отколкото като бъдеща съпруга. А тя е толкова обичаща, доверчива жена, че не би и помислила, че Ник я използва заради богатството й. Някои от приятелите й считат, че тя е на път да направи най-голямата грешка в живота си. Но Ник има някаква нездрава, странна власт над нея", допълва източникът.

Дано всичко това да е плод на някой жълт журналистически ум.

Дупето на София Вергара лъсна на наградите Еми

София Вергара е известна със закъглените си форми, които явно се оказаха прекалено пищни за дизайнерския й тоалет вчера, тъй като рокля...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com