Spirit of Burgas среща фенове с артисти "На Тъмно"

4374
Spirit of Burgas среща фенове с артисти "На Тъмно"

И тази година "На тъмно" сцената ще е основна част от най-големия български музикален фестивал SPIRIT of Burgas, съобщават организаторите.

Комбинирана с хип хоп, реге, рага, ска и още много музикални подправки, този път "На тъмно" сцената ще бъде FREESTYLE! Както звучи и музиката на големия град - смесица от различни стилове, подчинени на градската култура!

Още изпълнители се присъединяват към Spirit of Burgas

Две седмици преди началото на най-очаквания фестивал в България SPIRIT of Burgas станаха ясни и последните детайли около главната сцена...

Както винаги досега, изненадите на "На тъмно" не свършват с музикалната програма. Една от тях е специална MEET THE STAR зона, където феновете ще могат да се срещнат с изпълнителите от сцената, да поговорят с тях, да вземат автограф или да се снимат с любимите си музиканти.

За петото юбилейно издание на фестивала организаторите от "На тъмно FREESTYLE Stage" ще съберат най-атрактивните изпълнители, гостували до момента на фестивала. Сред тях са Джанго Зе (които през 2010 г. се събраха отново специално за участието си на "На тъмно" сцената и направиха незабравим купон), Q-Check (към които ще се присъедини Сърмата Хари), OGI 23 и откритието на фестивала преди две години – румънската банда Popa Sapka.

"Решихме да съберем някои от най-добрите изпълнители и музиканти, които са ни гостували през изминалите години, но и да продължим тенденцията да откриваме и каним нови групи от българската и международната сцена. Тази година една от изненадите за феновете ще бъдат македонците CONQUERING LION, които подготвят страхотно реге/ска парти.", разкри организаторът на сцената Ник Тодоров.

Пред публика за първи път ще забият и добре познати музиканти, но с нови проекти - Frappe, Funkamental и Rock a Shock.

Няма отменени участия за Spirit of Burgas

"Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа...

В програмата на "На тъмно FREESTYLE Stage" тази година са включени и едни от най-добрите български хип-хоп формации – ЪПСУРТ, R&B Records, Sniper Records, X-Team, Нокаут. 100 Кила пък ще влезе в ролята на диджей в първата фестивална вечер.

"Ще направим страхотен купон! Заради феновете и заради доброто старо време ще съберем Гумени глави, DJ Станчо и Rapton Records на една сцена. Ще наблегнем на старите парчета, но феновете ще могат да чуят и новите ни тракове", обеща Big 6a, R&B Records.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com