Сталоун и Шварценегер в болница

27921
Сталоун и Шварценегер в болница
Актьорите с травми, получени на снимачната площадка

Играта на екшън герои на стари години не е лесна работа.

В това се убедиха Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, които били хоспитализирани след получени травми на снимачната площадка предаде ИТАР-ТАСС.

Арни надяна пак брачната халка

Все по-настоятелните слухове за повторното събиране на звездната двойка Арнолд Шварценегер-Мария Шрайвър намериха допълнително потвържд...

За това съобщи бившият губернатор на щата Калифорния. 64-годишният Шварценегер пусна в интернет красноречиви снимки, на които лежи в болница заедно с 65-годишния си колега Силвестър Сталоун. На фотосите е видно как двамата си общуват рамо до рамо в болнична стая, в очакване на лекарския екип.

"След всички екшън каскади по време на снимките на "Непобедимите 2" и "Последната битка", време е да отделя внимание на моята плешка, пише в интернет екранният Терминатор. Я вижте сега кой е до мен и също чака за операция на плешката!, коментира Арни за приятеля си Слай.

След операциите ще бъдем готови за нови подвизи с него, когато снимаме "Гробницата". И двамата актьори, въпреки възрастта си, се намират в отлична форма, отбелязва агенцията. С последните си снимки и коментари в интернет Шварценегер потвърди участието си до Силвестър Сталоун във филма "Гробницата" на режисьора Михаел Хьофстрьом. Сюжетът, измислен от Майлс Чапмън и превърнат в сценарий от Джейсън Келер, в известна степен напомня на "Изкуплението Шоушенк" с Тим Робинс и Морган Фрийман.

Силвестър Сталоун ще изпълни ролята на учен, създал затвор, от който не може да се избяга. Главният герой се превръща в жертва на заговор и се оказва зад решетките. При това под зорката охрана на електронните системи, които сам е изобретил. В бягството на Слай от затвора помага неговият съкилийник - в ролята Арнолд Шварценегер. Сталоун и Шварценегер си партнираха в "Непобедимите" и "Непобедимите 2". Част от втората лента беше заснета в България.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com