Стилист на Шакира съветва българките да експериментират

18394
Стилист на Шакира съветва българките да експериментират

Италианският стилист Джузепе Кавалино гостува у нас, за да демонстрира пред коафьори и любители на модата най-новите тенденции в цветовете за коса за топлия моден сезон.

Стилистът бе у нас по покана на Антоанета Цветанова – вносител на италианска козметика. Кавалино, който е работил със зезди като Шакира, италианския дизайнер Салваторе Ферагамо, за календара на футболния отбор на Неапол Calcio Napoli и много други, бе главният герой на семинар в MALL of Sofia в началото на седмицата. Той демонстрира действието най-големия хит в Италия в момента – био боя с арган и кератин от кашмир. Кавалино преобрази пет модела на живо и разказа за най-новите 40 цвята, с които дамите ще очароват през топлия сезон.

Синът на Шакира подкрепи баща си на стадиона

Синът на Жерар Пике му донесе късмет на мача срещу италианския клуб Милан във вторник. Шакира и двумесечният Милан подкрепиха Пике от...

Стилистът има над 20 годишен опит, работи в Неапол и е възпитаник на световноизвестната академия Vidal Sasoon. За работата си с Шакира Кавалино сподели, че тя се държи изключително естествено на фризьорския стол, без да проявява типичните за звездите капризи и прищевки, и се вслушвала във всеки негов съвет, доверявайки се на опита му.

Русият цвят на певицата отново ще е на мода, но този път с по-нестандартни нюанси, като бежово, цвят коняк, дори нежно розово. Другите модерни нюанси за новия сезон ще са виолетово, медено, оранжево и карамелено. Преливането на цветове в косите, дори контрастни, продължава да е на модния пиедестал.

Кавалино посъветва българските дами да се възползват от новата мода и да експериментират по-смело с цветовете, тъй като забелязал, че нашенките се движат повече с еднообразни, близки до естественото коси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com