Сури Круз и върхът на глезотията

28540
Сури Круз и върхът на глезотията

Изглежда, че никое желание не е прекалено голямо за малката принцеса на Том Круз – Сури. Докато мама Кейти я води за сладолед и в зоопарк, нещо толкова типично за простосмъртните, татко Том доказва, че за него няма невъзможна мисия.

Снизходителният баща, който напоследък я глези изключително много, сбъдна мечтите на 6-годишната Сури, след като й подари нощувка в магическия замък на Пепеляшка в Дисни Уърлд във Флорида.

Сури ще учи на пет континента

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс ще бъде записана в училище, което предлага обучение чрез пътуване по целия свят, предаде Стандарт ...

Интересното е, че замъкът не може да бъде резервиран от гости за каквато и да е цена, освен ако от Дисни не са ги избрали.

Но все пак говорим за Том Круз, за когото, както вече казахме, няма невъзможна мисия. Освен това след раздялата със съпругата си Кейти Холмс, всеки от тях се опитва сякаш да спечели любовта на малката.

Апартаментът наистина е приказен. Има частен асансьор, охрана, уникална мозайка от 30 000 парчета. Спалнята е в стил 17-ти век, има антична камина и картина на Пепеляшка, която магически се превръща в телевизор.Спалнята води до частен хол, където Сури може да се възхищава на стъклописи, разказващи историята на Пепеляшка, а банята разполага с нощното небе, пълно с блещукащите звезди.

Кейти забавлява Сури с жирафи

Приключенията на Сури продължават с пълна сила. В събота Кейти Холмс заведе 6-годишната си дъщеря Сури на пътешествие до зоопарк в Бро...


И за да стане преживяването в апартамента още по-специално, има събуждане по телефона от самата Пепеляшка, предаде Дейли Мейл.

Междувременно майка й Кейти Холмс я записа в училище в Ню Йорк, което се казва Avenues. Освен, че разполага с всякакви екстри от рода на игрища, тенискортове, фитнес салон, басейн и т.н, училището открива едновременно 20 лагера на пет континента. Така децата на богатите могат да следват родителите си навсякъде по света, без да се налага да отсъстват от заниманията.

Редактор: Калина Здравкова

Сури Круз иска да живее с баща си

След обявяването на развода си Кейти Холмс и Том Круз буквално разкъсват на две малката си дъщеря Сури, предаде БГНЕС. Миналия уикенд ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com