Сури Круз ще учи мандарин

15997
Сури Круз ще учи мандарин

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури ще учи мандарин. 6-годишното момиченце било записано на курс по китайски език в новото си училище Авенюс в Ню Йорк и дори може да замине на обучение в чужбина, когато порасне.

"Сури ще учи мандарин. Тя е в програмата за начално училище, която е съсредоточена върху китайския език, и това е прекрасна основа за нея", съобщи запознат източник пред сайта RadarOnline.

40 000 долара годишно за обучението на Сури

Разведените родители Кейти Холмс и Том Круз ще плащат по 40 000 долара годишно за обучението на дъщеря си Сури, която тази година тръ...

Неотдавна момиченцето започна да посещава частно училище с такса от 40 000 долара годишно, което разполага с площадка на покрива, както и спортна зала с баскетболно и волейболно игрище, предаде БГНЕС.

То е част от т. нар. "световни училища" и ще има свои клонове в Китай, Индия, Африка и Европа, както и в други американски градове. Кейти и Сури започнаха живота си отначало в Ню Йорк, след като актрисата се разведе с Том Круз и училището се намира на няколко крачки от апартамента им в квартал Челси.

Преди време адвокатът на Круз Бърт Фийлдс заяви, че актьорът ще се обажда на Сури по два пъти на ден, тъй като иска да играе голяма роля в живота й, въпреки че е зает със снимките на филм във Великобритания, докато тя е с майка си в Ню Йорк.

Редактор: Калина Здравкова

Сури Круз и върхът на глезотията

Изглежда, че никое желание не е прекалено голямо за малката принцеса на Том Круз – Сури. Докато мама Кейти я води за сладолед и в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com